Patanjali a definit „Yoga” drept „Chitta Vritti Nirodha”, ceea ce înseamnă că dacă poți amuți modificările și activitatea minții, te afli în Yoga. Această mantra, un extras din Yoga Sutrele lui Patanjali, este compusă și interpretată de Sounds of Isha.
#ZiuaInternaționalăYoga

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită de Sadhguru:

Facebook Comments

17 COMENTARII

  1. Ce obtii cu yoga se poate obtine si cu alte practici spurituale? Pare tare greu sa facem cu totii, muc sau mare, tanar sau batran, gras sau slab, aceste exercitii fizice.

    • Se poate, dar ca sa ajungi sa iti disciplinezi mintea, iti disciplinezi mai intai trupul. Cu disciplina, oricare ar fi aceea, puteti ajunge sa nu va mai identificati cu mintea si trupul, ajungeti la fiinta. Cand incepeti sa traiti, sa existati ca fiinta, orice disciplina este usoara, extrem de usoara.

    • Sincer, eu nu mai stiu cand am inceput disciplina! Acum cativa anisori, am inceput cu hrana sanatoasa si cu atentia asupra respiratiei, cu yoga prea putin, dar prin respiratie transcendeti mintea si corpul. Incet ajungeti de fiinta prinde putere si va ghideaza, asa ca echilibrul se instaleaza in minte si corp, nu va mai conduc lumea si viata, ajungeti sa traiti inclusiv, atunci orice este greu devine foarte usor. Chiar si yoga. Yoga si orice disciplina se practica in interior, deveniti ceea ce doriti sa fiti! ❤️

  2. Nu mai urmariti prostiile astea din hinduism astfel de convingeri sunt contrare religiei ortodoxe toate prostiile guru,karma,yoga,si tot felul de idoli pagani imaginari inchinatori la diavoli brahma shiva krishna si altii nu va mai amagiti cu minciunile lor inselatoare …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here