Zâmbetul lui Dumnezeu | Secretul sufletelor mari | Marea taină a sufletelor care-și activează conștiința | PE ÎNĂLȚIMI – episodul 1 | O adaptare după lucrarea ON THE HEIGHTS, semnată de ființa de lumină Christian D. Larson.
PE ÎNĂLȚIMI este una dintre acele rare comori spirituale pe care le veți aprecia și de care vă veți bucura peste măsură. Nu numai că dezvăluie frumusețea sublimă a acelei vieți care se găsește pe înaltele culmi spirituale ale sufletului, ci și deschide calea către dulceața și gloria acelor tărâmuri la care visăm. Există o lume mai bună, o lume menită tuturor celor care vor să trăiască în armonie cu legile universului. Este lumea în care toate rugăciunile își găsesc răspunsul și toate dorințele nobile se împlinesc.
Bucurați-vă de „Rugăciunea sufletului”, un poem spiritual plin de afirmații puternice și emancipatoare ale adevărului divin, neamprentat de niciuna dintre religiile lumii. Trăiți această rugăciune în fiecare zi și veți dobândi o libertate și o putere, așa cum nu ați mai cunoscut până acum !

Alătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:

Facebook Comments

39 COMENTARII

 1. Minunat, va mulțumesc din toată inima ! A venit într-un moment în care simțeam tristețe și descurajare si m am trezit la realitate si am prins putere. Recunoștință pentru tot ceea ce faceți!

 2. Mulțumesc frumos…
  Uneori…îmi pare că am rătăcit calea…că sunt tare departe de toate acestea…
  Vă îmbrățișez cu inima!

  • În ultimul timp…nu ajung să intru online…parcă timpul face ce vrea…
   Dar sunt împreună cu voi…
   Vă îmbrățișez!
   Lumină Pură, Iubire și pace…
   Sufletul meu tânjește…

 3. Multumesc mult de când suntem aici impreuna ,eu am ajuns acasă unde este lumina și iubire dragii mei multumesc🙏 💚🍀

 4. Ma numesc Beatrice nu am ajuns încă la înălțimea de a vizualiza totul dar ascultand va simt acea bucurie și pace a sufletului. Va mulțumesc cu recunostinta pentru tot ce faceți pentru mine.

 5. FRUMOS ❣FRUMOS ❣EXTRAORDINAR DE FRUMOS ❣MINUNATA REALIZARE A MATERIALULUI PREZENTAT!!! FELICITARI !!! SI MULTUMESC CU BUCURIE SI RECUNOSTINTA 💕

  • Binecuvântări divine…Lumină Pură, Iubire și pace…zâmbetul lui Dumnezeu să-ți fie tovarășul de suflet!
   Te îmbrățișez!
   🙏🤗💖

 6. Splendid material!💐💐Vă multumesc mult. O zi binecuvântată alături de cei dragi vă doresc!🙏🙏🙏💐💐💐💐

 7. Vă mulțumesc pentru emisiune !,cu adevărat reușiți să ridicați câte puțin sufletele noastre la înălțime ,mai aproape de Dumnezeu !!! Dumnezeu să vă binecuvînteze cu darurile Sale!

 8. Bună ziua!
  Atât de tare sunt emoționat că am început să plâng. Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc cu recunoștință și iubire divină pentru starea pe care o trăiesc în acest moment cu Vibrații Înalte.

 9. Vă mulțumesc cu infinită recunoștință! Și aștept de fiecare dată cu bucurie, orice material ne dăruiți cu atâta bunătate! 🙏❤️💯

 10. Grandios!💃 🌞🌈 💚Am simțit cu toată ființa mea bucurie,pace,iubire,mulțumire și recunoștință infinită! Fiți binecuvântați! 🙏🌸💞💞💞

 11. Superba exprimarea si realizarea videou-lui …Da,este incredibil ce libertate a sufletului putem detine cand ne trezim cu adevarat!

 12. Ce frumos extaordinar a atinge acest apogeu este dorinta mea cea mai mare….dar cum este posibil ?Doamne ar fi minunat.Va multumesc pentru acest discurs om minunat si plin de , iubire pentru asemenii lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here