Will Smith Citate

Succesul si palmaresul lui Will Smith este impresionant. Se numara printre putinii artisti care s-au bucurat de o imensa reusita in trei domenii ale industriei divertismentului: film, televiziune si muzica.

In anii ’80 Will Smith si-a inceput cariera in muzica rap, sub numele The Fresh Prince, cu un debut modest, insa faima sa a crescut vertiginos dupa interpretarea rolului principal in seria Tv „The Fresh Prince of Bel-Air”.

Dupa terminarea seriei, Will Smith a trecut la filme. Cine oare nu l-a urmarit pe Will in imensele filme de succes de la Hollywood: Men in Black, iRobot, The Pursuit of Happyness, Bad Boys?

Ramane singurul actor care are 8 filme consecutive, in care castigurile au fost de peste 100 milioane de dolari la box-office.

Will Smith a fost si ramane prin filmele sale, prin dragostea de viata si discursurile sale, o profunda si adevarata sursa de inspiratie pentru milioane de oameni din intreaga lume.

Mai jos am cules 11 citate ale Maestrului Will Smith, care te vor inspira si motiva cu siguranta ca sa-ti doresti sa traiesti adevaratul tau potential.

Will Smith – 11 Citate Care Te Vor Motiva Să Trăiești La Adevăratul Potențial

„Primul pas este să spui că poți.”

Will Smith Foto

„Prea mulți oameni cheltuiesc bani pe care nu i-au câștigat, să cumpere lucruri pe care nu le doresc, să-i impresioneze pe cei care nu-i plac.”

„Mă trezesc în fiecare dimineață, crezând că astăzi va fi mai bine decât ieri”.

„Viața nu este despre cât de multe respirații ai, ci despre momentele care îți taie respirația.”

WILL SMITH INTELEPCIUNE

„Frica nu este reală. Singurul loc în care poate exista frica este în gândurile noastre despre viitor. Este un produs al imaginației noastre, determinându-ne să ne temem de lucruri care nu există în prezent și care nu pot exista vreodată. Nu ma înțelegeți greșit ,pericolul este foarte real, dar frica este o alegere. „

„sa fii realist este drumul cel mai frecvent călătorit spre mediocritate.”

„Dacă nu luptați pentru ceea ce doriți, nu plângeți pentru ceea ce ați pierdut”.

Will Smith Citate

„Nu permiteți oamenilor care fac atât de puțin să vă controleze atât de mult din mintea, sentimentele și emoțiile voastre”.

„Dacă sunteți absent în timpul luptei mele, nu vă așteptați să fiți prezenți în timpul succesului meu”.

Will Smith Fotografie

„Dacă nu faceți  viața altcuiva mai buna,vă pierdeți timpul. Viața ta va deveni mai bună făcând viața altora mai bună.”

„Maretia există în noi toți.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here