rimul Watch Dogs cu al sau personaj sociopat si egoist, asta ca sa nu mai mentionam gramada de buguri si probleme la lansare, nu ne-a impresionat. Ba mai mult, la data aparitiei, am refuzat sa redactam o recenzie pentru acest joc, materialul de atunci fiind mai degraba o lista de reclamatii pe care gamerii le-au adresat celor de la Ubisoft. Daca au invatat ceva de atunci pana acum este discutabil. Cert este ca Watch Dogs 2 a aparut, ne-am dat corijenta pe el si… iata rezultatul!

ZONA IT se difuzeaza Sambata la 10.30 AM pe TVR1 si TVRHD.

Facebook Comments

28 COMENTARII

 1. Am terminat si eu recent jocul si pot sa spun ca povestea a fost una chiar buna doar ca jocul nu a fost asa de optimizat cum ne asteptam cu totii

 2. As dori daca se poate sa faceti un review la Uncharted 4.Jocul dupa parerea mea merita Game of the Year 2016 dar vreau sa aud si parerea voastra Zon@ IT

  • No hate dar dacă un joc bun excluxive pe PS4 apare ei nici nu vorbesc despre el ci doar ,,slavec,, pc-ul pentru că sunt sponsorizați de PC Garage

 3. Ati judecat incorect WD1. Mie nu mi s-a parut un sociopat. Era vorba despre un om care a fost tinta unei tentative de asasinat care a esuat, nepoata acestuia cazand victima. Colac peste pupaza, politia facea tot posibilul sa musamalizeze cazul. Acest lucru l-a deteminat pe Pearce sa ia rolul de justitiar, in acelasi timp cautand informatii despre cine a comandat atacul asupra sa. Pe parcurs, descopera ca situatia e mult mai complicata: politie subordonata mafiei din Chicago care face ureche surda la operatiunile lor de trafic de carne vie, sef al gastilor care are imformatii si santajeaza tot orasul, imcluiv Blume (corporatia care a implementat ctOS), inclusiv Blume, care a introdus un algoritm menit sa manipuleze populatia, si care a fost folosit inclusiv de a aranja alegerile de la primarie, apoi sa-l manipuleze pe primar sa omoare pe cineva, ca apoi inregistrarea sa fie folosita de mafie pentru a-l transforma in marioneta lor. Jocul a fost destul de bine structurat, chiar daca erau ceva bug-uri, era acceptabil.

  • Victor Ciulea Si eu am incercat jocul. Dupa un update de 100 mb nu am intampinat nici un bug + optimizarea chiar pare buna pe console. (condusul ma enerveaza). Are niste elemente, putine, care intrec si Gta 5 uneori. Pe langa toate comentariile negative, povestea are niste momente chiar bune, e serioasa. Intr-un fel il apreciez aproape ca pe Gta5 pentru ca imi aduce aminte de vechile Gta cand chiar exista dificultate. O sa incerc si partea a doua, dar pare cam colorat

  • Victor Ciulea Azi am terminat Watch Dogs a doua oara si sunt de acord cu tine.Povestea a fost interesanta, iar Aiden este o persoana interesanta, dar nu sociabila.

  • Eu am primit watchdogs. Joc in 35 50 fps. Nu e foarte bine dar e jucabil. Nu am un calculator care sa il duca lejer in 60 fps. Sunt la story cam pe la act 2 la jumatate. Stiu ca mai am mult de jucat dar pana acum povestea jocului m a impresionat. Pana si grafica este buna. Gameplayul este super misto.

 4. acm chiar Andrei exahereaza, primul WD fusese destul de bun, poate se lasase el dupa vreo 4-5 ore de gameplay, dar chiar si in primul titlu personajele erau credibile, bine portretizate si vocalizate, si la misiuni secundare aveai DESTULE… nu am terminat WD1 si am jucat doar vreo 1-2 ore din WD2 (gameplay efectiv, nu misiuni) poate ca primul titlu avea buguri si era prost optimizat, dar era DEPARTE de a fi ptost si chiar si de mediocritate!

  • Iar animațiile din WD1 mediocre? Serios Andrei? Trebuie sa recunosc ca erau spalacite, erau bug-uri de tip last gen, dar ce ai spus despre WD1 e un fel de „nu mi-a plăcut, nu cumpărați, absolut totul de la poveste la animații și gameplay e prost/stricat”!!! Și am jucat destul cât sa am o opinie! Faci review-uri bune și corecte, dar cel de la WD1 e un moft!

 5. Nu stiu de ce ai zis ca watchdogs 1 e naspa. Intradevar ca a avut buguri…dar povestea si gameplayul sunt superbe. E mai greu de jucat decat watchdogs 2…asa pare…joaca tot jocul si apoi poti spune lucruri bune despre acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here