Aveti grija de sensul legovir (spre stânga) si de sensul dextrogir (spre dreapta) din vietile voastre!Sensul legovir (sensul invers acelor de ceasornic / spre stânga) reprezinta sensul eternitatii, al armoniei, perfectiunii si al vindecarii; tot ce este viu, etern, perfect armonios, are sensul levogir.

Sensul dextrogir (spre dreapta) este sensul de rotatie al ceasului, adica, sensul timpului limitat, al vietii ce merge spre moarte, al vietii trecatoare. Pentru a intra în starea de vindecare, sensurile trebuie schimbate, si asta pentru ca sensul legovir este si sensul în care se roteste materia într-o celula, atâta vreme cât este vie.

Totul în natura vibreaza, iar vibratia nu este înainte-înapoi, ci este o miscare de rotatie la nivel molecular. Viata are aceasta caracteristica unica: tot ce are viata, vibreaza levogir (spre stânga). Si tot ce este inert si în descompunere are vibratie dextrogira (spre dreapta).

Toate moleculele tale, ca si organism viu, vibreaza levogir (spre stânga). Si nu poti folosi sau asimila decât elementele care au acelasi sens de vibratie. Când gatim trebuie sa amestecam în sensul invers acelor de ceasornic – de exemplu, zaharul sa-l amestecam spre stânga. Inainte de a mânca, adunam energiile benefice si le rotim deasupra mâncarii spre stanga.

Pentru ca tu, ca organism viu, sa asimilezi, supa, pâinea calda sau chiar o cana de ceai, fiecare molecula din ceea ce manânci trebuie sa aiba aceasta vibratie levogira. Daca nu o are, corpul va trebui sa consume din energia proprie pentru a schimba sensul de rotatie al acelui aliment, din dextrogir în levogir.

Dar, care sunt alimentele legovire si care sunt cele dextrogire?Un mar e levogir, aduce energie. O salata de legume e levogira, aduce energie. Nucile si semintele crude sunt levogire, aduc energie. Nucile si semintele prajite si-au schimbat sensul de rotatie, sunt dextrogire, deci fura din energie.

Friptura, biscuitii dietetici, iahnia de fasole si alte alimente de genul acesta, sunt dextrogire, îti fura din energie.Apa e levogira, îti aduce energie. Legumele si produsele vegetale gatite sunt jumatate levogire – jumatate dextrogire. Cafeaua e dextrogira, îti fura din energie.

Trebuie sa avem grija ca atunci când tragem linie si adunam toate lucrurile mâncate într-o zi, levogir cu dextrogir, sa iesim în câstig, pe plus legovir. Sursa:almeea