►ABONEAZǍ-TE LA ACEST CANAL DACǍ ŢI-A PLǍCUT ACEST VIDEO,APASĂ BUTONUL DE LIKE,LASĂ UN COMENTARIU ȘI DISTRIBUIE PRIETENILOR TĂI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE.MERCI!!!!
============================
►BACKROUND MUSIC CREDIT
● SUBSCRIBE TO CHANNEL ● ​
►Get this music: ​
►Download from Patreon:

#motivatie #viseaza #dozademotivatie

Facebook Comments

21 COMENTARII

  1. Mulțumesc! Visez, visez, visez! Stiu sigur ca se va împlini.Mi s-a întâmplat sa vad ce am visat de câteva ori.Cand totul , părea imposibil.Se poate! Abia aștept sa trăiesc visul!!! Bucurieeeee!

  2. Visez mereu, și foarte multe lucruri mi s-au intimplat, îmi place sa visez. Atunci când nu mai visam, nu mai trăim. Mulțumim pentru aceste motivatii

  3. Este timpul să „începem”,acum mai mult ca oricând…să opunem rezistență la tot ce ni se „întâmplă azi,azi OMULE!
    NU FI SCLAV,OMULE⚘🆓️🗽🌏🗽🆓️⚘

  4. Lumină, divinitate, credință și vindecare ,asta am nevoie ,mulțumesc cu recunoştinţă pentru acest videoclip.

  5. Adevarat așa este. Dacă nu ai vise nimic nu are rost. Vreau să merg și eu la IERUSALIM, LA LOUVRU,SĂ-L VAD PE MAUPASSANT ,ITALIA-ROMA cam atât nu de alta dar am o vârsta 74ani și 3 luni si ma gandesc că nu mai am așa de mult timp să mai văd și altceva. Multumesc pentru mesaj .🙏🙏🙏😇❤💚💙🧡💜🖤🌻🤗🌸🌺❤👍

  6. Am simțit ca mi-ai ascultat gândurile. Am simțit cum cineva ma înțelege și știe ce vreau sa fac cu viața mea. Ești un om minunat și continua sa faci acest vlog din plăcere. Nu renunța la el. Le dai oamenilor speranța de a visa, de a avea motivație, de a munci, de a spera, de a acționa, de a greși.

  7. Mi,-ai dat un impuls f.mare în viață;avem nevoie de persoane ca d-voastră pt.a trezi aceste sentimemente pe care le-am uitat.Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here