De unde vii? De ce ești aici? Și încotro te îndrepți? Și dacă privești la viața ta, analizând ceea ce ai realizat, ești oare mulțumit de ceea ce vezi?

Viața Ta Este O Aventură Sau Este Plictisitoare? – Cel mai Puternic Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel mai Puternic Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

De unde vii? De ce ești aici? Și încotro te îndrepți? Și dacă privești la viața ta, analizând ceea ce ai realizat, ești oare mulțumit de ceea ce vezi?

Îți trăiești oare visul? Acționezi conform ideilor tale? Te înconjori oare de oameni care te inspiră? Experimentezi oare lucruri noi? Înveți ceva diferit? Viața ta este o aventură sau este plictisitoare?

Când refuzi să crești și nu ești deschis către idei noi, la metode noi, la moduri noi de a executa lucrurile, dacă mintea ta este deja fixată doar pe ceea ce știe, tu rămâi stagnant. Nu poți crește, nu poți avea un sentiment de împlinire. Devii extrem de cinic și negativ cu privire la toate.

Așadar, dorește-ți să perseverezi învățarea, și continuă să te dezvolți.

Majoritatea oamenilor însă, doresc calea ușoară. Calea ușoară nu te va îndrepta însă spre visul tău.

Și mai trebuie să ai credință. Trebuie să crezi în tine. Trebuie să crezi în abilitățile tale, în ideile tale, fără îndoială. Trebuie să ai credință, iar această credință te va conduce la acțiune. Trebuie să continui să te miști și să continui să te conectezi la adevăratele valori.

Și trebuie să începi să acționezi și trebuie să fii dispus să experimentezi.

Trebuie să fii dispus să eșuezi și să începi iarăși.

Nimeni nu îți va aduce un platou de argint și îți va spune: „Iată visul tău manifestat aici pe acest platou”.

Nu va fi ușor, repet! Și când vei dori să te schimbi, nu va fi ușor!

Dar dacă ești serios, vei reuși să construiești, treaptă cu treaptă, viața la care visezi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here