Viața si Menirea lui Iisus Hristos | Documentar
Aboneaza-te aici: … și activați notificările! 🔔
Alătură-te canalului si devino membru oficial:

❤️ Descopera mai multe documentare:

➥ Dezvăluire Socanta: Ei nu sunt oameni, ci reptile! Secrete oribile despre Illuminati şi Reptilieni?

➥ Ce a prezis Mitar Tarabić pentru 2020, O boală ciudată va cădea asupra lumii

➥ Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce ne asteapta?

➥ Nasa: Daca ati sti cu ce ne ocupam,nu ati mai dormi noaptea

Conținutul prezentat în videoclipurile acestui canal ridică doar teorii și ipoteze, este destinat doar să servească drept material de divertisment și / sau studiu.

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!

Va multumesc!

Facebook Comments

26 COMENTARII

 1. Iisus Hristos este om și Dumnezeu.Ati fost foarte inspirată d-na Elena să ne prezentați acest documentar acum în preajma sărbătorilor pascale.Va mulțumim din suflet.Iubirea lui Iisus să inunde toate inimile celor care ascultă acest documentar.

  • Ioan 17:3:”Si viață veșnică este aceasta: sa Te cunoască pe Tine,singurul Dumnezeu adevărat,si pe Isus,pe ca L-AI TRIMIS TU”.(Biblia,trad.D.Cornilescu,iar D.Cornilescu a tradus după BIBLIA ortodoxa fin 1930 tradusă ca si cea din 1914 din l.engleza,iar cea din l.engleza a fost trad.de luterani,adica,de protestanti,iar Lutter a fost catolic,numit „eretic”).

  • După cartea ENOCH,sunt 4(patru) FII AI LUI DUMNEZEU TATAL: MIHAIL,GABRIEL,RAFAEL si URIEL. MIHAIL se traduce :”Cel care sta lângă Dumnezeu,ssu „la dreaptă lui DUMNEZEU”, iar ARHANGHEL se traduce :” Căpetenia tuturor îngerilor”.Tot in cartea Enoch,zice ca „Arhanghelul MIHAIL este cel care A PUS BAZELE TEMELIEI PAMANTULUI,cu o ARMATA mare de INGERI”. In Biblie,Noul Trstament,zice ca ” Ion BOTEZATORUL a fost profetul ILIE care,a fost răpit la CER,ca MOISE si ENOCH,dar,ENOCH a fost adus înapoi pe Terra ca sa scrie ce a văzut su ce s auzut Si apostolul PAVEL scrie ca a fost răpit pana la al 3-lea CER,dar,”as fi nebun daca as scrievce am văzut acolo”. In cartea Matei,scrie „Arborele genialogic a lui IOSIF,tatăl vitreg a lui ISUS si se trage concluzia ca a IOSIF a fost si in alte vieți si ca teoria REINCARNARII,e reala,ca si ” VIATA VESNICA”,fiind același lucru!. Cei patru mari FII AI DUMNEZEU,sunt cei cu cele mai mari FUNCTII si sunt in preajma lui DUMNEZEU(patru făpturi vii),conform celor scrise su in Biblie,dar Mihail e la dreapta Lui.

  • Da,Isus Cristos este Adevarul si Viata,fara El suntem pierduti,in intuneric,chiar mai rau decat moartea.Nu avem decat Sa-i dam Slava eterna,toata inima de copilas rascumparat si Toata inchinaciunea inveci de veci.Asa sa fie

 2. ,,…de la numele Lui se trage numele de creștin pe care îl vedem ,,INCA,, si astăzi..,, Cum adica ,,INCA,,? NU STITI OARE CA BISERICA LUI PORȚILE IADULUI NU O VOR BIRUI?

 3. Sunt de acord ca Isus personal n-a fondat vre-o religie(din contra a respectat religia in care s-a nascut) , religiile crestine au fost facute de oameni care au speculat existenta lui Isus pentru a detine controlul sau pentru a-si motiva ideologiile subiective chiar daca in parte acestea aveau atat aspecte pozitive cat si negative – asa s-au nascut „sfintii parinti” si „mai mari conducatori” profitand de ceea ce a insemnat sau a facut Isus ( de ce nu chiar documentarul de fata sau parerea mea este o interpretare mai mult sau mai putin subiectiva a vietii lui Isus).
  Isus nu a scris nimic la propriu(din nou de acord ) , altii au scris despre El dar de unde sa stim ca cele relatate nu sunt decat idei subiective adaptate, sau „mulate” mai mult sau mai putin la tot ceea ce a insemat viata si activitatea lui Isus.Cele mai bune dovezi in acest sens sunt faptul ca ,religia crestina in cea mai mare parte ,a incercat inca de la inceput metamorfozarea si adaptarea unor obiceiuri, mituri , legende stravechi in formarea unei noi religii care sa-l aiba in centru pe Isus .
  Referitor la ideea mult afisata „cu iubeste-ti dusmanii” , cred ca si aceasta afirmatie este putin deturnata de la ceea ce probabil ar fi spus Isus .In general ideea de iubire(la nivel sincer) o avem inscrisa in codul gentic (deci iubim ceea ce ne este programat sa iubim si nu altceva) cu atat mai mult nu avem cum sa iubim la propriu pe cei care ne doresc raul , ne provoaca suferinte sau ne insala .Incerc o analogie pentru a intelege ideea – cum putem afirma sincer ca iubim „monstrii” (si din pacate acestia au fost destui in istorie gen Hitler sau alti nenorociti ce au provoacat sau provoaca multa suferinta chiar in zilele noastre) , probabil Isus prin acesta idee de iubire a dusmanului s-a referit la faptul ca si aceste persoane au fost candva fie nevinovati fiind copii, sau ulterior fiind absolviti de vina pentru ca sunt unealta unor forte malefice ce-i controleaza.

 4. Dacă ași spune că religiile actuale mint si ca sa găsit pe teritoriul României o frescă cu nașterea lui Iisus si deci el sa născut tot în Dacia si in total alta perioada decit cea în care să vrut să se știe si deci nu este evreu ,ce ați spune?Hai sa mai cercetăm înainte să credem toate bazaconiile religiilor

 5. Așa este Isus Hristos este singurul model si exemplu pentru a arăta cu adevarat prin viața lui Isus Hristos avem viața

 6. Nu a existat și nu va exista niciodată asa o educație omeneasca pe pământ ca cea a Mintuitorul ui nostru Isus Hristos! Dreptatea și adevărul va fi întotdeauna cu Isus Hristos, bineînțeles, cei ce cred cu adevărat în El.

 7. Când Isus i-a întrebat pe ucenici cine credeți că sunt eu ? Petru a răspuns tu ești Hristosul fiul Dumnezeului celui viu . Isus i-a zis adevărat a-ți spun că nu carnea și sângele ți-au descoperit ție asta ci Tatăl meu care este pretutindeni . Hristos a înviat ! Adevărat a înviat amin .

 8. Eu am fost dăruită de Dumnezeu părinților mei în Vinerea Mare de dinainte de Paște, când copiiii și oameni mai in vârstă,, trec pe sub masa,, pentru a fi sănătoși și, cu atât mai mult îl iubesc pe Dumnezeu și pe Iisus Hristos și sunt născută pe 1 Mai, de Sfântul. Prooroc Ieremia. Îmi place foarte mult emisiunea. Este deosebit de interesanta.

 9. Dumnezeu este atotputernic și înțelept în infinitata lui bunătate și ii iubește pe toți oamenii de pe Pământ. Dumnezeu l-a trimis pe Iisus pe Pământ, ca fiind om și în același timp Dumnezeu pentru a-i vindeca pe oameni de boli, răutate și prostie și pentru a aduce armonia, pacea și iubirea pe Pământ.

 10. Lamartine vorbește despre existenta divina a omului, după părerea lui, omul fiind,, un zeu care își amintește de existenta lui divina,,.

 11. Iisus a venit pe Pământ pentru hrana noastră spirituala, pentru limpezirea sufletului și a mintii noastre de tot ceea este rău, viclean și păcătos care vine de la diavol. Credeți în Evanghelie a spus Iisus, Evanghelie însemnând Bună vestire sau Vesela solie, adică sa credem în nașterea lui. Pe Pământ.

 12. Ținând numai la noi și iubind – i doar pe cei ce ne iubesc, vom fi tot mai putini și mai singuri pe Pământ. Învățătură creștină este pentru toți oamenii și ne învață lecția iubirii dezinteresate, a iubirii infinite a lui Dumnezeu pentru noi, oamenii. Mulțumim pentru emisiune și mii de aprecieri! Felicitări la superlativ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here