VIAȚA LUI IISUS HRISTOS ÎN INDIA | ANII PIERDUȚI DIN NOUL TESTAMENT (2). După copilăria secretă ascunsă de biserică, un alt mister macină mințile celor ultrareligioși. Viața lui Iisus Hristos în India, sau anii pierduți din Noul Testament, 18 din adolescență și tinerețe și alți 10 ani din copilărie sunt temeiuri serioase să ne punem întrebarea dacă relatările biblice acceptate de biserică exclud intenționat acești ani sau nu există niciun fel de dovadă istorică despre aceștia. Mormântul lui Iisus Hristos este în India, anunță guvernul acestui stat. Anii lipsă din scrierile canonice se justifică prin ascunderea adevărului. Adevărul despre viața lui Iisus nu este cel pe care îl susțin bisericile creștine, afirmă guvernul indian. Va fi afectată credința în Dumnezeu ?#credintaversusreligie #nustiaiasta #sursadeinformatiezilnica #plusinfinittv

Necesitatea de a clarifica anii lipsă sau anii pierduți din Noul Testament despre viața, lui Iisus și încăpățânarea bisericii de a lămuri lucrurile au generat de-alungul ultimelor 200 de ani diverse teorii, mai mult sau mai puțin controversate. Se întâmplă însă pentru prima oară în istorie când un guvern al unui stat cu peste un miliard de locuitori, India, să declare oficial că povestea vieții lui Iisus este cu totul alta decât cea pe care o susțin bisericile creștine și că mormântul mântuitorului se află pe teritoriul său promovând în acest scop un film care face ravagii pe rețelele de socializare. Un motiv suficient de îngrijorare, spunem noi, pentru a aborda această temă pe toate laturile ei.

Alte videoclipuri recomandate:

POVESTEA ADORMIRII FECIOAREI MARIA

75 DE MULȚUMESC LUI DUMNEZEU

RUGĂCIUNEA-ARTA DE A CREDE

INTERVIU CU DUMNEZEU

RUGĂCIUNEA INTERZISĂ A LUI PAVEL

EVANGHELIA COPILĂRIEI LUI IISUS

MORMINTELE UCENICILOR LUI IISUS

SFINȚII NEPUTREZIȚI AI EUROPEI

PURTĂTORII DE AZI AI RĂNILOR LUI IISUS

ADEVĂRUL DESPRE MARIA MAGDALENA

IISUS HRISTOS ÎN INDIA ?

Despre muzică:

1. The Fury by Scott Buckley |
Music promoted by
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)

2. Pursuit Music Logo by Free Music |
Music promoted by
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License

3. Music from
"Abschied (Romeos Erbe)" by Sascha Ende ( )
License: CC BY ( …)

Imagini: Sursa de Motivație Zilnică, Wikipedia.

Facebook Comments

38 COMENTARII

 1. Cine nu este născut din nou adică nu sa ìntilnit personal cu Isus are multe variante, multe drumuri i se par bune dar din păcate toate duc la moarte.
  Dacă ai iubi pe Dumnezeu adică (adevarul) nu ai face asemenea videori pentru că au cunoaşte inportanţa veniri lui Isus pe pămìnt.
  Isus adică (Dumnezeu)stăpìnul universului vine pe pămìnt şi se căsătoreşte cu o femeie altceva nu are de făcut ?

  • Drumurile care duc la viața veșnică trec prin sabie. În documentar sunt expuse teorii dar punctul central al documentarului se referă la indiferența bisericilor creștine la a lămuri teoriile cu argumente nu cu porunci. Noi nu susținem nicio teorie. Vrem să le cunoaștem însă pe toate. Frumusețea învățăturilor biblice nu este știrbită de niciun adevăr, oricare ar fi el despre viața lui Iisus. Mulțumim pentru comentariu. P.S: Titlul videoclipului este destul de sugestiv. Nu vă place, nu accesați.

 2. Da stimabililor, cand nu il cunosti pe Hristos si auzi tot felul de inchipuiri, cand te crezi crestin, dar nu traiesti o viata de crestin, cand nu te-ai intalnit cu Hristos, poti crede orice si poti fi foarte usor manipulat. Din pacate, sunt multi care nu il cunosc pe EL.

  • Miturile și legendele conțin de regula jumătate de adevăr…Noi nu știm ce este, am prezentat povestea, voi judecați. Mulțumim pentru comentariu.

 3. Documentarul este interesant în felul sau, depinde cum vezi lucrurile și de ce parte a baricadei te afli și de ce nu fiecare cu gândirea lui! Ca și creștin practicant care într-o viata de om ( aprox. 60 de ani) am văzut nu de puține ori cum Dumnezeu Tatăl Domnului nostru Iisus Hristos s-a implicat în viata mea, a copiilor mei, a familiei mele ma ocrotit, am fost binecuvântat cu felurite binecuvântări spirituale și materiale sa neg originea divina a lui Iisus Hristos, s-au sa accept teoriile expuse aici ar fi o blasfemie! Pe de alta parte viata și existenta a mii și mii de prooroci, monarhi, cuvioși, postitori mari duhovnici ai Ortodocși ei autentici care s-au nevoit pe pământul acesta făcători de minuni ar trebui ” aruncați la lada de gunoi a istoriei”… No Offense domnilor fiecare cu gândirea și convingerile sale religioase! Doamne ajuta tuturor!

  • Mulțumim pentru comentariul echilibrat. La fel de echilibrat s-a dorit a fi și documentarul nostru. Să prezinte o situație de fapt, sub toate aspectele ei. Fanaticii religioși, care își spun creștini, au atacat însă cu vorbe dure, lăsând la o parte agramatismul multora dintre ei. Ne bucurăm să constatăm că mai sunt și creștini așa ca dumneavoastră.

 4. Foarte interesant documentar însă niciodată Vaticanul, Bisericile ortodoxă şi catolică nu vor admite alt adevăr decât cel cunoscut deja, deoarece ar bulversa întreaga omenire. Secretul, atât cât a fost dezvăluit, va rămâne ca o „curiozitate” pe care cercetătorii specialişti în arheologie şi antropologie au inventat-o. Nimeni nu va aproba extragerea vreunui ADN din rămăşiţele îngropate acolo, deoarece nimeni nu doreşte o altă „ordine” creştină.
  POate este mai bine aşa! Personal, cred că dacă un secret este ascuns cu atâta străşnicie, înseamnă că acolo este ceva pe care milioane de credincioşi nu trebuie să-l afle dar care, cu siguranţă este bine cunoscut de conducătorii bisericilor.

 5. Lipsesc mai mulți ani dar cineva știe și dece și nu religia vindecă ci credința deci crezul, la rugăciune mă refer este interpretat după fiecare religie aparte nu este la fel dar Dumnezeu este unul singur,Amin.

  • Așa este, tradițiile sunt diferite. Credința este unică. Dacă religiile și bisericile ar face pace și l-ar promova pe Unicul, în sensul mai exact de TOT CEEA CE ESTE, ar învinge credința. Din păcate cei mulți au fost spălați pe creier de circa 2000 de ani și au devenit mase de manevră pentru orice religie. Cunoașteți vreo religie între adepții căreia să fie dragoste, respect și pace ?

 6. E incredibil ce „spectacol” rezulta din duelul comentatorilor. Cei situati evident in tabere diametral opuse. Nu ma pot impiedica sa-mi amintesc un citat….[nu mai stiu al cui]: „Toata lumea vrea mântuirea…dar nimeni nu vrea sa moara”.

  • Din păcate, agramații și cei cu opinii radicaliste sunt mulți. Încercăm să filtrăm cât putem. Mulțumim pentru comentariu.

  • S-ar putea să fi călătorit. Dacă mă gândesc bine am mai citit ceva asemănător. Cert este că Iisus când sa reîntors în Israel a venit cu multe învățăminte pe care nu avea de unde să le stie .Nu stiu de ce se ascunde acest lucru .de ce biserica nu dezvăluie aceste lucruri. Este foarte curios.🙏🙏😇🌻🌷⚘🌱.❤❤👍

 7. Evident, daca vrei sa contesti tot, e dreptul tau, omule, oricare ai fi..Eu spun insa ca fara credinta si iubire fiinta umana este atat de goala pe dinauntru si de nefericita, incat nu inteleg cum unii dintre noi pur si simplu calca tot in picioare , nerecunoscand nimic, de parca cineva le-ar garanta vreun castig pt ca il ignora sau injura pe Dumnezeu..Ma rog, problema fiecaruia..Slava Domnului ca astazi nu mai suntem omorati, torturati sau scuipati pt ca credem sau nu in ceva sau Cineva divin..

  • Nu contestăm pe nimeni și nimic. Expunem problematici legate de un subiect sau altul. Nu susținem nicio ipoteză, le prezentăm însă pe toate, în limita bunului simț. Voi, cei care vizionați puteți judeca după cum doriți și simțiți. Niciun alt adevăr decât cel popular despre Iisus nu poate știrbi frumusețea învățăturilor sale. Și, DA, adevărata religie este cea a iubirii. Dacă parcurgeți comentariile de pe canalul nostru sau de pe alte canale din nișă, veți observa cum habotnicii, agramații, ultrareligioșii și radicaliștii dau năvală să demonstreze cine este acel Dumnezeu pe care îl promovează ei.

  • Așa e… doar că dura 3-4 zile pana mureau cei răstigniți… Isus a stat pe cruce doar cateva ore, timp insuficient ca să moară… eventual să leșine…

 8. De mic copil am citit biblia pentru bunica mea că nu ştia să citească.
  A fost in moment la care mi-am pus o întrebare;
  Dacă Isus sa lăsat văzut de ucenicii lui,de ce nu lau cunoscut?
  Dacă a plecat în India,de ce un altul sa arătat în locul lui ?
  Iar după aceea acel altul sa ridicat la cer.
  Deci cine a fost?
  Important este că trăim în minciună, iar Isus a încercat să ne învețe să nu mințim.
  BISERICILE MINT.

 9. Daca se poate, cum se numeste acel film indian? Cred ca este interesant de vazut …..multumesc pentru toate documentarele dvs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here