În viață, știm cu toții, nu este întotdeauna ușor și nu poți câștiga permanent.

Viața Este Câteodată Nedreaptă – Cel Mai Bun Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

În viață, știm cu toții, nu este întotdeauna ușor și nu poți câștiga permanent.

Sunt momente în viața fiecaruia când este lovit. Și viața, știi bine, lovește foarte tare. Se întâmplă ca persoana pe care o iubești să nu o mai intereseze iubirea ta. Poți să fii concediat de la locul tău de muncă. Poți să pierzi un membru drag al familiei.

La un moment dat al vieții tale, poți ajunge pe fundul prăpastiei. Poți ajunge paralizat, de toate câte ți se întâmplă și să te întrebi: „De ce Doamne mi se întâmplă toate acestea mie?”. Odată ce începi să te întrebi: „De ce eu? De ce nu ceilalți, de ce eu Doamne? Sunt de fapt o persoană bună, nu am făcut niciodată ceva rău, de ce Dumnezeule sunt lovit?”. Pentru că așa este viața. Viața este câteodată nedreaptă.

Succesul nu se măsoară în zilele în care soarele strălucește. Succesul se măsoară în zilele întunecate, furtunoase, înnorate. Și dacă nu poți absorbi eșecul, nu vei întâlni niciodată succesul.

Uneori este nevoie, ca lucrurile din viața ta, să se destrame, pentru ca lucruri mai bune să cadă la loc. Alteori este nevoie de calea cea mai incomodă, pentru a ajunge în cel mai frumos loc. Vor fi zile proaste, vor fi zile întunecate, dar trebuie să accepți că acest lucru face parte din călătoria ta.

Pentru că această durere este ceea ce te face mai puternic. Eșecul este ceea ce te face mai puternic.

Nu vei putea vedea niciodată scopul furtunii, până nu vei vedea creșterea produsă. Nu vei înțelege niciodată de ce ai trecut prin ceea ce ai trecut, până când nu vei vedea puterea, tăria, rezistența pe care această furtună a construit-o în interiorul tău.

Întreabă-te de ce toate acestea? De ce mă aflu chiar într-o situație în care aș putea eșua? Deoarece eu am un vis. Pentru că eu am scopuri! Și cu cât te gândești mai mult la acel scop și vis al tău, cu atât îți este mai ușor să te întorci și să spui: „Bine, ar putea fi dificil, poate fi dureros, poate fi stresant, s-ar putea să nu existe oameni care nu cred în mine, dar eu cred în mine însumi!”.

Trebuie să crezi că tot ce se întâmplă în viața ta, toate vor participa la transformarea ta!

Căci durerea ta va deveni putere, căci slăbiciunea ta va deveni tărie și confuzia ta va deveni pace. Lucruri bune vin cu siguranță către tine!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here