Nici compatibilitatea hormonală, nici similitudinea intereselor, nici trecutul/ prezentul/viitorul comun, nici unul din aceste lucruri nu ţin bărbatul și femeia împreună. Este imposibil de prezis cursul evenimentelor în cuplu vostru, în cazul în care acesta e construită pe cele enumerate mai sus.

Forța care e capabilă să ţină femeia şi bărbatul împreună e mult mai puternică.

Doar ea e capabilă să facă o minune, doar cu ajutorul ei pe lume apar oamenii noi, se realizează proiecte, se construiesc orașe. Forța care atrage bărbatul şi femeia – este un magnet energetic puternic care e capabil să depășească distanța, să mărească şi să micșoreze viteza timpului, să creeze condiții specifice, luând în considerație mii de circumstanțe.

Această forţă este ușor de distins, are proprietăți simple ale magnetului, această conexiune nu poate fi ruptă.

Ea poate provoca disconfort, poate mătura totul în calea sa, uneori dă impresia că te încurcă, însă nu poate fi oprită. Aceasta este caracteristica ei de bază, prin care poate fi recunoscută cu ușurință.

Nu poți identifica un centru anumit care atrage alt centru (de exemplu în corpul tău), e imposibil să identifici cauzele evidente după care are loc legătura, nu există o explicație logică a acestei legături, însă ea există. Ea este forţa motrică a progresului, ea îi ajută pe oameni să creadă (în sensul cel mai larg al cuvântului), ea este protejată de „vremea rea”.

Această legătură nu trebuie protejată într-un mod special, ea se va proteja singură, ea are imunitatea sa. 

La început e ca un copil şi are o voință puternică de a trăi, are cele mai aprinse dorințe, apoi crește și se dezvoltă în egală măsură cu personalitățile voastre.

Ea are propriile legi, propriile ritmuri, nu se supune unei logici clare, este întotdeauna mai înțeleaptă. Ea nu te va lăsa să te îndoiești de existența ei, dacă îi asculți cu atenție indiciile.

Ea nu te va lăsa să renunți cu ușurință, de aceea nu-ți fie teamă să-ţi arați slăbiciunile. Această sursă nu poate fi închisă, însă nu există nici scheme după care poate fi găsită. Ea vine pe lume odată cu tine și există în forma pasivă, până când vine timpul să se deschidă.

Nu trebuie să aștepți până când sursa se va deschide sau să faci ceva, pentru a grăbi procesul. Tot ce trebuie să faci – e să menții sursa pasivă, în forma sa originală, să-i permiți să existe în solul în care se află.

Lucrează neobosit asupra sursei tale, protejeaz-o, menține-o în ordine, nu uita de visurile tale şi mergi către ele fără să privești înapoi. Atunci, nici nu vei observa cât de repede vei întâlni sursa care-ţi este egală după putere şi frumusețe.

Pe cel care va fi dispus să meargă necondiționat alături de tine, pentru totdeauna.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor! Sursa:relatii.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here