Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

28 COMENTARII

 1. Bună seara!🙋
  Domnul Doctor General în rezervă Emil Străinu și Domnul Doctor Adrian Cranta mai lipsesc din acest cadru foarte îndrăgit!
  Mulțumesc!

  • Nu amesteca grâul cu neghină! Confunzi marfa cu ambalajul! Una e dl general Emil Străinu, un adevărat profesionist și bun cunoscător a ceea ce se întâmplă cu adevărat, și alta ageamiii ce ii pomenești! Este cum se spune în scrierile sfinte, când dracul ia chip de lumină,… dar nu e lumină! Asa și dl general, care nu mai ,,calcă” pe la ac post de televiziune…. și bine face! Aici găsești mizeria mizeriilor, pleva plevei! Acesta este nivelul invitaților sau emisiunilor! Nu găsești absolut nimic de valoare! Un loc unde se cultivă chiciul, urâtul! Compari pe singurov sau pe cranta (cu litere mici) cu dl gen. Emil Străinu? Să fim serioși!

  • @Kerekes Gábor-Tibor Am văzut că te-ai și semnat la sfârșitul comentariului (🖕)! Ce să zic?! Fiecare se prezintă așa cum este!

 2. Mulțumesc ♥️mare bucurie revederea dragilor invitati!Am sufletul plin de speranță,,,mulțumesc ♥️

 3. Mutarea inapoi in sate deja a inceput, sunt multi care s-au reintors acasa pentru o viata sanatoasa fara MALL-uri si sclavia impusa de satanele globale.😍😍😍
  Doamne Ajuta. 😍😍😍

  • Ce vorbești? Acasă sau la sate, viață la țară, în campagnia? Chiar locuind la oraș n-am bântuit mall-urile, ar fi o plăcere ieftină deși îți golește buzunarele! Desigur liniștea, aerul curat din campania ar fi o perspectivă de dorit.

 4. Dna Olga,vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți pri intermediul emisiunilor dumneavoastră.Invitații dumneavoastră de excepție ,mă ajută să „văd’ și să „aud” cu claritate ce se intămplă in jurul meu.
  Binecuvăntați să fim cu toții !

 5. Dragi romani imprastiati prin lume a sosit clipa cind Romania are nevoie de noi Un om fara tara este ca un copil fara mama Un om fara CREDINTA este oaia neagra a scietatii Sint atitea oi negre la cel mai inalt nivel de conducere Este timpul sa le aruncam la gunoiul istoriei si sa tinem minte generatii dupa generatii sa nu se mai intimple asa ceva Veniti cu toti acasa tara are nevoie de noi Copiii Romaniei sint in pericol Au ajuns cobaii planetei Pina cind mai permitem acestor tradatori ,corupti ,hoti s i mincinosi sa distruga si copii nostrii

 6. La noi in Apuseni Metaliferi etc se află multe basme poveste și mistic despre povești cutremurătoare.
  Cartea lui DENSUȘEANU DACIA PREISTORICĂ CARE NU SE MAI GĂSEȘTE. NE-AR FI DE MARE FOLOS ÎN CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here