Nimic din ceea ce ți se întâmplă nu este conceput ca să îți facă rău, ci este conceput ca să reprezinte o provocare și astfel, să te ajute să evoluezi.

Următoarea lună va fi foarte dificilă pentru unii; dacă acesta va fi și cazul vostru, uitați-vă în jur după oameni care să constituie un exemplu pentru voi, fiindcă sunt în lume oameni care reprezintă o Lumină, care reprezintă exemple minunate și care vă pot ajuta să vă regăsiți Calea.

Veți găsi astfel de oameni și în mijlocul „furtunii”, dar și în ochiul furtunii; oriunde v-ați afla, veți găsi ajutor. Mulți dintre noi ne vom găsi în ochiul furtunii, dar uneori vom intra în furtună, pentru a-i recupera pe cei care se simt pierduți și a-i ajuta să-și găsească drumul către ochiul furtunii.

Acum nu va mai fi vorba doar despre a sta liniștit și doar în cazul în care îți cere cineva îndrumări, să îi spui: „Mergi în direcția aceea”; acum este vorba despre a intra în furtuna puternică, pentru a-i găsi pe cei care se simt pierduți și a-i ajuta să găsească drumul către o zonă de stabilitate.

Vă spun că tot ceea ce faceți voi în următoarea lună va fi văzut de ceilalți și va reprezenta o lecție – fie veți învăța voi înșivă o lecție din ceea ce ați experimentat, fie vor învăța alții o lecție, văzând cum ați procedat voi.

Fiți cel mai bun exemplu care puteți fi în următoarea perioadă. Și savurați cursa cu „roller-coasterul” pentru că acesta deja a pornit. O să fie momente în care o să aveți impresia că o să zburați de pe șine, dar nu se va întâmpla asta. O să fie o cursă nebună; savurați-o. Sursa: Jason Estes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here