Vreau să vă reamintesc și să recunoaștem că nu a fost ușor cu acest un an
și jumătate de când a început pandemia. A fost foarte dur pentru foarte mulți oameni, căci ei sunt deprimați, trăiesc în anxietate, în incertitudine, confuzie și mulți au renunțat până și la speranță.

Dar vreau să vă reamintesc că există o mare trezire care se întâmplă acum pe planetă și acesta este motivul pentru care noi trebuie să ne bucurăm.

Vreau să vă vorbesc despre un subiect foarte important și ascultă foarte atent. Ei, cei care conduc lumea, te vor prins în capcana acestei dimensiuni 3D pentru întotdeauna.

Tot ce se întâmplă acum pe planetă, este că ei vor să fii prins aici pentru întotdeauna, dar asta nu este nimic nou, acest lucru se întâmplă din moment ce te-ai născut.

Asta se întâmplă de mii de de ani. De la începutul omenirii a fost o mare bătălie pentru inimile și mințile oamenilor și iar acum suntem în mijlocul acestui război spiritual.

Acei oameni care crezi tu că ei ar controla lumea, te asigur că nu ei dețin controlul. Ei nu sunt decât marionete. Politicienii și liderii nu au puterea reală, sunt doar actori pe o scenă.

Marele Shakespeare a spus că întreaga lume este doar o SCENĂ și cine trage cu adevărat sforile în acest Matrix este o mână ascunsă a unei forțe pe care puțină lume o poate înțelege. Această forță nu poate fi văzută de ochiul uman.

Din timpurile imemoriale singurul obiectiv al acestei forțe din umbră a fost de a transforma ființele umane în sclavi.

Mulți i-au numit anunnaki sau îngerii căzuți. Alții i-au numit arhoni despre care gnosticii vorbeau. Dar oricum, nu contează cum au fost denumiți de-a lungul timpului, ideea este că ei vor să fii prins pentru întotdeauna în această dimensiune 3D și din această cauză ei transformă încet-încet lumea într-o închisoare precum într-un coșmar orwellian și de aceea Orwell ți-a spus că dacă vrei o viziune asupra viitorului imaginează-ți o cizmă așezată peste grumazul omului pentru totdeauna.

Trăim într-o lume atât de falsă, încât adevărul îi sperie de fapt pe oameni. Tot mai mult îți dai seama că o mulțime de oameni sunt distrași total de la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Ai realizat, de asemenea, atât de mulți dintre noi au deviat de la modul în care ar trebui să trăim cu adevărat, ar trebui să trăim liberi, căci a fi liberi este dreptul nostru din naștere.

Atât de mulți oameni se grăbesc să ajungă undeva iar la finalul zilei cad extenuați în pat, întrebându-se dacă mâine va fi la fel.

Câți se mai bucură cu adevărat de viață?

O mulțime de oameni se tem să trăiască. Ei se află într-o perpetuă stare de frică. Nu am venit aici în această Viață ca să fim închiși în casă. Nu am venit aici ca să purtăm o mască pe față 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Vreau să vă reamintesc că singura cale de ieșire din acest Matrix este ca numărul lucrătorilor în lumină să crească. Cei care ajută la creșterea frecvenței planetei trebuie să fie în număr cât mai mare.

Fără acești lucrători în lumină omenirea va avea mari probleme pentru că în cele din urmă va veni un moment în care nu va mai rămâne nimeni să vorbească pentru tine și vei fi sclav definitiv.

Pentru acest lucru, începeți să sprijiniți oamenii care indică direcția în care se îndreaptă omenirea. Începeți să sprijiniți oamenii care scriu articole pentru a vă ajuta să vă treziți, pentru că fără acești oameni umanitatea nu se va putea elibera din lanțuri.

Ei vor să fii prins în această capcană a acestui 3D pentru întotdeauna. Acum cine sunt ei, cei care conduc omenirea din umbră de la începuturi?

Se spune că cei care care controlează acest Matrix, tot ei au creat și acest Matrix, tot ei au creat regulile în acest Matrix, ei au creat granițele ,eiți-au dat religiile tale, ți-au dat politicienii tăi, ți-au dat sportul și divertismentul, parcurile de distracții și tot circul acestei lumi și au creat această iluzie pentru a te asigura că nu te trezești niciodată și niciodată nu vei realiza cine ești tu cu adevărat.

Cea mai mare teamă a lor este că te vei trezi într-o zi.

Cea mai mare putere a lor o reprezintă frica ta iar cea mai mare teamă a lor este că te vei trezi într-o zi la adevărata ta putere. Ei te vor prins în capcana acestui iluzoriu Matrix pentru întotdeauna.

Există o poveste grozavă despre Peștera lui Platon unde sunt descriși oamenii care erau prizonieri într-o peșteră. Ei credeau că văd realitatea
privind umbrele reflectate pe pereții peșterii în timp ce ei stăteau în jurul focului, dar acea realitate falsă nu era altceva decât umbrele oamenilor din spatele lor.

Unul dintre prizonieri a scăpat din peșteră și a reușit să evadeze afară în lumină. Când lumina i-a izbit privirea a realizat că toată viața a trăit într-o iluzie apoi s-a întors și le-a spus prizonierilor că ei trăiesc într-o peșteră și ceea ce văd ei pe perete nu este adevărul este doar o iluzie a minții lor generată de luminile focului dar ei nu l-au crezut pentru că nu-l puteau înțelege.

Este exact ceea ce se întâmplă acum în acest Matrix unde miliarde de oameni sunt prinși în interiorul acestei „peșteri a lui Platon” și una din căi de a ieși din acest Matrix iluzoriu este să ieși afară și să petreci mai mult timp în natură.

Eliberează-te și amintește-ți de ce ai venit aici.

Nu ai venit aici ca să te temi! Nu ai venit aici ca să fii închis. Nu ai venit aici să mergi la o slujbă care îți stoarce toată puterea ca apoi să vii acasă și să nu mai ai energie sau timp pentru a te bucura de viață. Ai venit aici în această Călătorie ca să experimentezi viața în toată plinătatea ei.

Singura cale de ieșire din acest Matrix este să vă reamintiți că lucrurile rele se întâmplă numai atunci când oamenii buni decid să nu mai facă nimic. Ți-ai uitat adevărata ta putere. Vocea ta contează. Ei te-au făcut să crezi că ești nesemnificativ dar adevărul este că tu ești puternic peste măsură.

Ești un super-creator

Vreau să vă reamintesc că este timpul să-ți reamintești că vocea ta contează. Începeți să spuneți adevărul vostru. Cu toții trebuie să ne revendicăm puterea acum.

Trebuie să ne revendicăm dreptul la libertate acum. O mulțime de oameni sunt confuzi. O mulțime de oameni sunt speriați de alte persoane din cauza distanțării sociale. Exact acesta este scopul: vor să te despartă de semenul tău care este ca și tine o ființă umană.

Trebuie să vă uniți pentru că unitatea este singurul lucru care va schimba acest lucru. Ei vor ca tu să fii speriat tot timpul căci vor să te țină la cea mai mică frecvență, deoarece frica blochează manifestarea, prin urmare, trebuie să alegeți dragostea.

Alegeți o viață liberă pentru generațiile viitoare. Ei încearcă să te țină în această perpetuă iluzie, în acestă vrajă, în acest vis și de aceea totul este precum o capcană. Începe să sprijini oamenii care luptă pentru libertățile tale.

Oamenii care luptă cu adevărat pentru libertățile tale sunt oamenii care merită respectul nostru.

Dacă nu lupți acum pentru ceea ce vrei, eu spun mereu că vei avea timp să plângi pentru ceea ce ai pierdut. Ei vor să face din tot acest Pământ un loc
de nerecunoscut. Ei vor să transforme ființa umană într-un
cod de bare.

Compania lui Elon Musk NeuralLink a testat deja conectarea creierului uman la un computer. Mărul mușcat din Grădina Edenului este un simbol al pierderii inocenței omenirii căci foarte curând omul va devenind o ființă artificială.

Cei mai mulți oameni avem în buzunar un iPhone sau un telefon Android și acestea sunt simbolul viitoarei singularității acolo unde mintea umană se va uni cu inteligența artficială și aceasta este o capcană.

Mulți tineri nici măcar nu petrec timp pe-afară, deoarece nu se pot desprinde de jocurile video. Este timpul să revendicați puterea. Este timpul să vă revendicați suveranitatea, este timpul să vă revendicați drepturile și pentru a vă reaminti că nu am venit aici doar pentru a trăi în frică ci am venit aici ca să fim liber.

O mulțime de oameni sunt încă distrași prin sport și divertisment.

Și mie îmi place sportul, fotbalul dar sunt lucruri în momentul de față mult mai importante pe care va trebui să ne concentrăm cu mare seriozitate. Ridică-te, vorbește și susține-i pe cei care susțin adevărul pentru că nimic nu este mai necesar acum pentru tine decât ca să te ridici, altfel dacă nu o faci acum, te asigur că vei fi într-o închisoare pentru tot restul vieții.

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here