222

Uneori îi vei întrece pe oamenii din jurul tău. Uneori va trebui să te depășești pe tine. Uneori îți depășești mediul în care te-ai născut și ai crescut.

Uneori îl depășești pe cel care ai vrut să fii, iar alteori îl depășești pe cel care ai devenit …

S-ar putea să fie totul pozitiv. Dar de multe ori trebuie să mergi mai departe.

Este posibil ca persoanele de lângă tine să fi avut doar intenții bune pentru tine. V-ar fi putut oferi tot ce au putut…Dar uneori trebuie să mergeți mai departe. Nu într-un mod negativ. Ci într-un mod pozitiv. Pentru creșterea ta și a Vieții.

Ar trebui să te înconjori de oameni care sunt optimi pentru sănătatea ta mentală. Oamenii care vă dau energie și nu o stoarce de la voi. Oamenii care te aprind, nu cei care îți întunecă lumina.

Caută oamenii care te fac să zâmbești când le auziți numele

Acei prieteni pe care s-ar putea zile, săptămâni, luni să nu îi vezi, dar când o faci, legătura este încă puternică, pentru că îți pasă unul de celălalt.

Warren Buffett a spus:„Înconjoară-te de oameni care te împing să te descurci mai bine. Fără dramă sau negativitate. Doar obiective mai mari și motivație mai mare. Momente bune și energie pozitivă. Fără gelozie sau ură. Pur și simplu să scoatem tot ce este mai bun în celălalt. ”

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru orice om, este efectul pe care oamenii din jurul tău îl au asupra vieții tale.

Se spune că ești media celor 5 persoane cu care petreci cel mai mult timp. Asta nu contează doar din punct de vedere financiar, ci înseamnă și ENERGIE. Ești media aspectului POZITIV (sau NEGATIVITĂȚII) al celor 5 persoane cu care petreci cel mai mult timp. 

Oamenii pot să te binecuvânteze sau să te „încurce” cu energia lor

Trebuie să fiți atât de atenți pe cine permiteți în spațiul dvs. energetic în mod constant.

Însă mulți oameni cred că nu au de ales. Vibrația ta energetică reprezintă alegerea ta. 

Trebuie să îți amintești permanent să ai grijă de TINE. Uneori suntem atât de surprinși de îngrijorarea pentru alți oameni, încât uităm să ne îngrijim mai întâi de noi înșine. Iar primul pas pentru a avea grijă de tine este să-ți acorzi timp ȚIE. Pentru a munci la dezvoltarea Ta.

Dacă într-adevăr ai grijă de tine, este foarte important să îți evaluezi cercul. Cu cine petreci majoritatea timpului? Te fac să te simți bine cu tine sau mai rău? Te susțin și direcția în care vrei să mergi în viață sau te duc pe o cale pe care nu vrei să o parcurgi? Comportamentul lor este aliniat și benefic ție? Te simți mai bine cu ei sau FĂRĂ ei în viața ta?

Dacă ați depășit aceste aspecte negative, poate este timpul să vă limitați interacțiunea cu ei și să explorați cum ar putea fi viața într-un spațiu mai pozitiv. Numai tu poți decide asta și fă acești pași dacă tu crezi că este potrivit pentru tine.

Dar majoritatea oamenilor nu fac acest pas. Teama de necunoscut îi ține închiși într-o închisoare plină de negativitate. O comunitate închisă de mizerie și energie toxică. Trebuie să găsești curajul să te eliberezi de această închisoare.

Meriți mult mai mult!

Meriți mult mai mult, dar trebuie să fii suficient de curajos pentru a explora viața alături de oameni care sunt în acord cu valorile tale.

Acordați atenție persoanelor care le pasă. Cei care sunt mereu acolo. Cei care vor MAI BINE pentru tine. Cei care împărtășesc aceleași valori. Aceștia sunt oamenii tăi.

Nu trebuie să-i urăști pe cei negativi. Dar trebuie să vă distanțați de ei, dacă doriți să trăiți cea mai bună viață. Poate, așa este și cel mai bine pentru ei.

Alege să fii prietenul, partenerul, persoana care dorești să fie prezentă în viața ta!

Dacă cineva vă tratează rău, trebuie să vă amintiți că este ceva în neregulă cu ei, nu cu tine. Ei sunt cei care au nevoie de introspecție. Nu tu. Oamenii buni nu rănesc. Oamenii care se simt bine cu ei înșiși nu lovesc.

După cum spune afirmația: „Viața este mult mai simplă, atunci când încetezi să-ți explici totul și faci doar ceea ce este potrivit pentru TINE!”. Fă ceea ce este potrivit pentru tine. Ai încredere în acest aspect!

Când ajungi în acel loc, unde nu ai nevoie să-i impresionezi pe ceilalți sau să cauți validare și să fii doar tu – atunci va începe libertatea ta.

222 HORUS

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here