@leoburtisanoficial

Tort Richard, este o reteta din acelasi vechi si jerpelit retetar de cofetarie pe care vi l-am aratat la tortul diplomat. Este adevarat, crema de ciocolata nu este aceeiasi, nu am respectat intocmai reteta originala, dar va promit ca este mai buna. Dar in ce consta acest tort? In 6 foi de blat cu nuca (denumite chiar foi Richard), crema fina cu ciocolata si portocala confiata. Si ca sa fie treaba completa, v-am inclus si reteta de portocala confiata.
RETETA SCRISA AICI:

24 COMENTARII

  1. Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai super vloggerita culinara din tara? ❤️ nici nu ma gandesc sa nu incerc minunatia asta de tort! Ma declar abonata ta pe viata!!! Ma bucur mult ca ai inceput sa postezi mai des❤️👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳

  2. E ceva nemaipomenit cat de frumos explici si cat de usor faci sa para ca e de facut! Ai mult merit! Te felicit din toata inima!

  3. Este un tort deosebit de gustos. L-am făcut de foarte multe ori și merită . Explicația este corectă, indiferent de cine încearcă rețeta îi va ieși perfect.

  4. Doar citind titlul am zis că trebuie să fie waw! I- l voi incerca! Felicitări! Ai o voce plăcută și explici bine! Mulțumesc și pt rețeta de portocale confiate!😊👍

  5. Buna seara, am 16 ani și am făcut acest tort de ziua de naștere a tatălui meu și a ieșit excepțional. Va mulțumesc pentru minunatele rețete ce nu au dat gres niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here