O altă zi frumoasă aici, în inima Naturii. Suntem aici în această frumoasă zi însorită, respirând acest aer curat și transmit iubire tuturor.

Vreau să-ți reamintesc că te descurci mai bine decât crezi.

În acest video voi discuta despre cei 144 000 de oameni aleși. O mulțime de oameni au auzit despre acest număr 144 care este un număr sacru.

În culturile antice s-a vorbit de cei 144 000 ca fiind acei oameni care au depășit iluzia acest program fals numit Matrix, ca fiind acei oameni care s-au luminat chiar și în sfintele scripturi sunt menționați cei 144 de mii.

Câte minute avem într-o zi? O mie patru sute patruzeci! Sistemul chakrelor, dacă ne întoarce la vechea cultură din vale Indusului, deci în sistemul chakrelor avem 144 000 de petale de lotus.

În secvența Fibonacci avem numărul 144 . Numărul 144 îl putem întâlni în galaxii, constelații, în spiralele ADN-ului.

144 este un număr sacru.

În Calendarul maya întâlnim cifra 144 000. Deci acest număr 144 a continuat și continuă să apară având semnificații profund sacre.

Și când menționez cei 144 000 de oameni aleși eu fac referire la acel procent trezit și conștient, care refuză minciunile din acest Matrix, care își susțin libertatea lor, care pot vedea iluzia din această pandemie globală și care știu că a fi liberi este dreptul lor din naștere.

Deci un mesaj despre cei 144 000 de oameni aleși.

Am primit de curând un mesaj de la o fată foarte tânără care îmi mulțumea pentru videoclipurile mele și menționa că le urmărește de ceva vreme și întrebarea ei suna în felul următor: „Leo, când tu faci mențiuni despre acest Matrix care a inversat totul, tu la ce faci referire?”.

Răspunsul meu pentru ea a fost acesta: „Adevărul din această Matrix este reprezentat de faptul că totul a fost inversat! Adevărul a devenit minciună și minciuna a devenit adevăr! I-am dat apoi o sugestie simplă de inversare a valorilor: „De exemplu, atunci când e ziua ta de naștere, majoritatea oamenilor sărbătoresc consumând alcool dar alcoolul, știm cu toții că distruge ficatul!”. Asta numesc eu inversare a valorilor!

Apoi i-am spus că ea este un suflet-bătrân și sper ca și ea să facă parte din cei 144 000 de oameni aleși.

Apoi acea fată mi-a spus că mai toți colegii ei din clasă nu o înțeleg, mai toți colegii ei din clasă cred doar tot ce văd la televizor dar eu i-am spus să nu-și faci griji pentru ei.

I-am spus că nu toată lumea va reuși să se desprindă de iluzia acestui Matrix.

Cei 144 000 de oameni aleși nu vor fi recunoscuți de toți ceilalți oameni, pentru că oamenii nu îi vor putea recunoaște pe cei care au ochii să vadă și urechile să audă.

Eu vreau să-ți reamintesc că va trebui să stai drept în picioare în puterea ta și continuă să umbli în adevărul tău pentru că nu ești singur.

Cei 144 000 de oameni aleși se reunesc și de aceea atât de mulți oameni încep să se trezească, tot ce este necesar este ca tot mai mulți oameni să păstreze aceeași frecvență și vibrații înalte.

Ca să fie schimbată realitatea colectivă va fi nevoie de un procent din populația pământului, anticii referindu-se la acest procent prin cei o sută patruzeci și patru de mii.

Un procent ar fi șaptezeci de milioane din cei șapte miliarde și ceva cât are pământul ca și populație în momentul actual.

Așa că ajungem încet-încet la acea masă critică de un procent și asta se datorează oamenilor care luminează pe ceilați.

Sunt tot mai mulți lucrători ai luminii care ajută la creșterea frecvenței planetei și i-am mai spus acelei fete tinere care mi-a adresat întrebările prin mesaj: „Că tu ești tânără, ai întreaga viață în fața ta și poți deveni o voce pentru tineri, pentru că te vor asculta! Poți să folosești aceste platforme sociale ca Facebook și Youtube ca să-ți împărtășești adevărul pentru că vei inspira tot mai mulți oameni decât îți poți imagina!”.

Deci un mesaj despre cei 144 000 de oameni treziți: chiar acum există o divizare care se întâmplă între aceste dimensiuni 3d și 5d și nu toată lumea va reuși să se desprindă din acest Matrix!

Uneori chiar și propria familie sau prietenii te vor privi precum un ciudat, pentru că ei nu te vor înțelege din cauza minții tale că vrei să fii liber și că nu crezi o iotă din ce se prezintă în mass-media și din această cauză ei vor fi împotriva ta.

Tot ce trebuie să faci este să te înconjori de oameni care îți reamintesc cine ești cu adevărat.

Oamenii pot crea un pământ cu totul nou, dar acest lucru se va întâmpla numai atunci când oamenii vor începe să spună adevărul chiar dacă vocea le tremură uneori.

Dar deocamdată oamenii sunt încă într-un vis, în această vrajă, în această hipnoză în masă. Mulți au intrat în această întrupare, în această viață cu amintiri din trecut și de aceea printre noi sunt destui oameni neînțeleși.

Trebuie să-ți reamintești că mulți oameni sunt încă sub această hipnoză în masă în acest Matrix iar cei 144 000 vor fi cei care au depășit iluzia acestui Matrix, care sunt treziți, care au cel de-al trei-lea ochi deschis.

Cei 144 000 de oameni aleși vor fi cei care își vor reaminti cine sunt cu adevărat și pentru a fi schimbate lucrurile va fi suficientă o singură lumânare care să lumineze o mie de alte suflete.

Vă reamintesc că milioane de oameni se trezesc acum și ritmul în care se desfășoară acest lucru depinde de noi toți.

Continuă să alegi dragostea în locul fricii.

Amintește-ți că ești puternic peste măsură și continuă să te concentrezi asupra lumii în care dorești să trăiești și aceasta se va manifesta.

Lăsați dragostea să vă ghideze și nu vă temeți căci cea mai mare putere a celor care conduc lumea se bazează pe frica voastră iar cea mai mare teamă a lor este aceea că te trezești și realizezi că tu ai adevărata putere.

Cei care conduc lumea se tem de dragoste pentru că dragostea creează o lume asupra căreia ei nu au control, așa că păstrează răspândirea frecvenței iubirii asupra întregii lumi.

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here