Marvo G982 este un mouse de gaming ieftin si bun. In plus, ii poti schimba switch-urile!

Facebook Comments

41 COMENTARII

    • Silviu Avram boss eu spunram de buget nu spunea ca sunt mai bune decat rezar si hyperx eu am dpus ca sunt cele mai bune la buget

    • Cine dracu isi cumpara tastaturi scumpe :))? Toate-s o apa si-un pamant , platesti firma si beculetele „fascinante” . M-am convins cand un prieten isi luase tastatura mecanica la vreo 300 de lei , iar butoanele se apasau cu mult mai greu decat la cea pe care o aveam eu la vremea aia si costa vreo 30 de lei. Dar hei , lumina frumos!

    • daca ii dus.. de ce este mereu in top 3 cele mai jucate jocuri de pe intregul steam? (ma refer l aplayeri) ?? ce aveti ma cu cs go mort? ca ii mai viu ca orice alt joc

  1. Am dat 80 lei pe el , il am pe acesta adica marvo g982 de vreo 7 luni si daca ii schimbi switch-ul vezi o alta modalitate de miscare si inbunatatire a miscari si o diferenta a butoanelor right-left are si un senzor extrem de precis pixard 3325 cea ce-mi ofera destula precizie desi nu se compara cu rival 600 sau …. sensei 310 .Are si un program de la marvo pentru soft aia cu pointer precizen din soft nu trebuie activata si nici in setarile mouselui .

  2. De ce la sistemele de gaming, pc.urile voastre.. promotia aia la care primesti o tastatura gratis se termina maine ? Vara nu este pe terminate sau ceva.. cum ziceati si voi „vara asta ai cu ce sa te joci „..

  3. Abureala ieftina :)) nu le-au mai lipit cu cositor pe placa de baza a mouse-ului si zic ca e feature :)) sa vedem cat va tine dupa ce le schimbati de 4-5 ori :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here