Doza De Istorie:

Doza De Cultura:

My instagram:
Instagram Doza:

Sursa:

Daca vrei sa ma ajuti:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:
Muzica: bensound.com

Facebook Comments

59 COMENTARII

 1. Frate am speranta ca tu sa nu devi un Now You Know sau Lime Channel, care doar fura si traduc munca altora. Te stiu de foarte mult timp si ar fi pacat sa cazi si tu in paguba banilor.

  • @zCatalin OA e alegerea fiecăruia ce face cu propri sai bani pe care i a muncit. oare de ce n au altii ce manca si n au unde dormi? pentru ca au fost si sunt niste pleve. e mult mai usor sa stai cu mana instinsa decat sa dai cu barosul, sa dai cu mopul sau mai stiu eu ce. tu n ai adus niciun argument concret prin care sa l pui intr o lumina proasta pe doza de spatiu. si ceea ce face el se numeste munca, pentru ca depui efort sa faci astfel de video uri si gandeste te ca el nu doar asta face, cu siguranta are un job, o facultate etc. sumele, modeste sau nu, pe care le primesc youtube urii vin ca o rasplata pentru munca pe care o depun. altadata, inainte de a comenta fara sens, gandeste de mai multe ori. salut!

  • Ăla de la NYK e Simion Tomiță și încearcă să prosteasca copiii să dea subscribe ca „echipa” lui să ajungă la 1 mil =))))

 2. Asta arata ca nu am evoluat întrucât noi încercăm să mergem pe alte planete dar nu am explorat si nu am cunoscut propria planetă.

 3. Foarte interesant documentarul. Poate că Mokele-Mbembe există, cu toate că mi-e greu să fred aşa ceva. Ar trebui să aibă vreo 65 de milioane de ani, asta dacă e singurul exmplar al speciei sale. To în pădurea ecuatorială a Africii se pare că mai există o creatură din era mezozoică care este denumită de băştinaşi CONGOMATO. Se pare că este un pterodactil ,care vanează în acele păduri, şi care a băgat groaza în localnici. Am citit despre toate acestea în cartea ” Din tainele naturii” scrisă de Dan Apostol editată cred pri anul 1987. Şi dacă tot am amintit de cartea respectivă, şa mai spun că; acolo se vorbeşte şi despre o pisică uriaşă, de mărimea a dou lei, numită de băştinaşi NUNDA. Ar fi foarte interesant să faci astdel de documentare, din regiunile mai puțin cunoscute ale pămantului, dar şi despre triburi de oanmeni noi descoperite recent. Mult succes în continuare!

  • @Goatnetic n-ai ca ai scris nai se vede ca esti fara creier omu a zis ceva interesant si poate tu nu stiai mai bine învățăm ceva decat sa vina o deșteaptă ca tine un smartoi si sa zică aaaaaa ca nu ai scris bine daca el nu a scris bine ca se grăbea dar tu cred cred ca stai sa scrii 5 cuvine in 4 ore deci numai te lua de alți ca nici tu nu scrii mai bine ca cel mai probabil esti pe clasa a V-a si ti-a spus mama ta ca esti inteligenta si probabil ai crezut-o si uite nu stii sa scrii

 4. Ultimul e in ROMANIA: ION ILIESCU ! Sa mai ne destindem umpic. Faci o treaba buna, content bun. Putini abonati 🙁

 5. Eu „Intru pe YouTube să văd un trailer la un film ceva”
  YouTube”ULTIMUL DINOZAUR A RĂMAS ÎN VIAȚĂ ÎN CONGO”
  Eu”…”

 6. Ba cu monștri tăi nu sunt reali că dacă ar fi nu ar fi nemuritori, unde este femela trebuie să existe cel puțin 2 monștri dacă tot inventezi o poveste dacă nu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here