Iata ce a fost de vazut anul acesta la #BucharestGamingWeek!

Facebook Comments

23 COMENTARII

 1. Super video, o singura chestie, tipa de la PC coolers nu se potriveste cu subiectu sau cu treaba asta. Trebuiau sa gaseasca pe altcineva sa ii reprezinte in fata camerei. in rest totul super ok. Bafta in continuare.

 2. Uite si mai pe scurt cum a fost: un rahat. Am plătit un bilet de doua zile asteptandu-ma sa am ce sa fac si ce sa vad, am plecat peste 4 ore după ce am stat la game devs lounge, singura expoziție care merita.

  Literalmente nimic in afara de fortnite si pubg. Daca nu esti unul dintre obsedatii care joaca doar battle royale-uri literalmente nu aveai ce sa faci.

  Overwatch e deja fumat si la for a avea daca si-a aratat cineva interesul. Cam asta a fost toata diversitatea genurilor de jocuri.

  0 fighting games desi Smash s-a lansat cu o zi înainte si ar fi fost un eveniment fantastic care ar fii spălat din monotonie.
  A stai nu, era un Fighting game, tekken 3 pe ps mini, la zona vip. Adica da, țăranii de rand sa stea sa carte ochii ca prostii pentru ca nu sunt destul de populari pe youtube sa merite sa atingă macar un joc care merita.

  3/10, bani aruncati, evenimentele din cursul săptămânii au meritat de 40 de ori mai mult decât balamucul asta

 3. Ce ziceti de pc asta : Procesor: Intel Cofe lake G5400, 3.7 Ghz bot. Memorie: 8gb DDR 2400 MHz Cl 16. Placa video:Gtx 1050 2 gb Gddr5 128-bit .Hard-Disk: 1 TB SATA lll 7200RPM 64MB.Sursa: 500w . PARERI VA ROG FRUMOS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here