Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

5 COMENTARII

  1. Ma bucur , ca , am avut sansa de a va viziona / asculta. Va multumesc pentru aceasta emisiune care cel putin pentru mine are un efect binefacator mai ales dupa experienta dureroasa de a ma simti straina in propria tara durere adanca sufleteasca care mi-a dat peste cap planurile de revenire in tara natala. Dupa 20 de ani petrecuti departe cele 3 luni petrecute de curand in tara m-au dat total peste cap fortandu-ma sa ma gandesc ca e mai bine printre „straini” decat in mijlocul compatriotilor lipsiti de omenie , compasiune – dar si mai rau – plini de ostilitate , incrancenare , respingere totala. Daca acolo ar fi mai multi oameni ca Dvs. as reveni cu ochii inchisi dar ceeace am simtit in cele 3 luni petrecute in Buc. mi-a creat o stare negativa extrem de complexa. Nu mai recunosc tara vorbind din punct de vedere al modului de manifestare al compatriotilor. Sa te simti total neavenit in tara natala este de o mie de ori mai dureros decat a trai orinde pe pamant. Pacat ca intelepciunea Dvs. nu ajunge la cei la care trebuie. Pacat ca acum punctele de atractie pentru oameni sunt foarte discutabile. Ma doare cumplit sa ma simt suspendata intre cer si pamant si ca adevarata omenie nu mai e de gasit in tara in care m-am nascut. Noroc , cu , computerul care mi-a dat posibilitatea sa va ascult acum dupa miezul noptii , fiind pe un pamant „strain” dar mult mai ospitalier decat pamantul natal. Va multumesc pentru ca existati.

  2. Va mulțumesc doamnă, Dimitria!!!
    Fiți binecuvântată și sunt recunoscătoare pentru acest subiect important și pentru noi toți care ascultam aceste informații, povețe magice. Așa cum cineva mai sus spunea că ,bine ar fi ca mulți oameni să fie asemenea cu inimă deschisă, bună, și care să fie în stare să transmită oamenilor ceea ce ar fi important să audă, spre binele lor, al tuturor. MULȚUMESC 🙏🙏🌠🌙💓
    Fie anul care vine, cu prosperitate, sănătate,fericire și Armonie 🙏 La dumneavoastră și celor de acasă,in ROMÂNIA. Va iubesc 🙏🌲💓🌠🌙LA MULTI ANI 🍸🍸🍾🎂

  3. Multumesc Dimitria ! Cuvinte ce alina si te sprijina in momente mai dificile! Te imbratisez cu dor si mult drag! Un An Nou cu impliniri sufletesti si materiale din belsug, si sanatate maxima!

  4. Aceasta emisiune, pe care am urmarit-o dupa Craciun, (nu stiu cand a fost prima difuzare) a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a regasi energia pozitiva. Din pacate, magia oamenilor care se strang laolalta de Craciun nu exista intotdeauna. La reuniunile de familie sunt, inevitabil, si persoane care te trag in jos, te duc pe niste unde joase ale existentei. Dupa 40 de zile de post si regasire a unui echilibru de care aveam nevoie intotdeauna trebuie sa fac fata celor care trag „sageti” cu energie negativa. Dar emisiunea aceasta a fost un fel de „pansament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here