Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii.
Vă așteptăm și pe următoarele canale Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=vH7Au_Iu3PI

Facebook Comments

32 COMENTARII

 1. au tras balonul cu o franghie…. cam cat de lunga, grea a fost franghia daca a disparut balonul si l-au tras inapoi?!

  • DACA nu stii,dc vorbesti??orice balon ridicat de la sol,pt cercetare si recunoastere pe langa Motorul care-l are, pt siguranta operatiunii el mai este ancorat de sol cu un cablu foarte rezistent, care se ruleaza pt coborare.
   In Afghanistan in 2011 in Balon ZEPPELIN (are forma unui avion si este mai mare decat un Boeing)erea plin cu camere de filmat si inaltat la 450 metri in aer,a fost lovit de talibani cu o racheta. DACA nu erea ancorat de la sol cu cablu,cine stie prin ce tara ajungea sau munti….Asa ca e adevarat ce spune….

 2. Antarctica este un continent unde se fac multe cercetări este izolat greu accesibil și foarte rece imaginile din satelit sunt rare și majoritatea doar simple fake Totuși se cunoaște ca marea majoritate a planetelor telurice prezintă gaura de torr ce apare în procesul de formare și terra o are se vede pe putinele imagini convenționale luate din satelit și care au ajuns în media Se mai cunoaște ca majoritatea tunelurilor de mare adâncime protejate de diverse campuri unele trec chiar prin Romanica toate aceste tuneluri duc spre Antarctica Se pare ca în trecut pe Terra a fost un război devastator tunelele fiind folosite ca mijloc de apărare și totodată ca fiind singurul mijloc posibil de a penetra ceva ce apara gaura de torr sau cum se numea mai popular în biblie vechiul Dom.

 3. Daca stiti voi inseamna ca nu mai e secret .Este sau nu este adevarat: „se spune ca”. „poate sa „………….

 4. Eu tot cred că Petre Ispirescu era mai bun ! Păi mj ți-i lua Prâslea odată pe ruși si pe americani și-i dădea cap în cap, zău așa !😝😁😂

 5. Cum afli tu toate secretele nu sunt capabili americani sa le acopere bravo cum le desfaci tu pe toate cacaturile

 6. De ce au numit asa zisul tunel, tunelul timpului, pai dacă au dus magaoaia aia sfredelitoare de stinca nu este evident ca tot ei au făcut tunelul, zis timpului nu știu zic și eu ptr ca Americanii de a lungul timpului bineînțeles au găsit ce vezi doamne alții nu au găsit ce sa mai zic știți și voi ca la ei este Superman, Căpitanul America și etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here