Când am cumpărat camera video…cea cu care înregistrez acum și care costă câteva sute de lire sterline, cineva m-a întrebat de ce arunc banii pe așa ceva?

Acea persoană m-a categorisit ca și nebun la acea vreme.

Răspunsul meu către acea persoană a fost: „Da sunt nebun dar sunt și destept totodată!”….pentru că mi-am zis că dacă pot investi într-un instrument așa grozav ca această cameră video cu care înregistrez acum și care mă poate ajuta să creez la un nivel foarte profesional conținut video de calitate, astfel aș putea inspira sute și mii de oameni.

O mulțime de oameni au bani ca să-și cumpere haine, o mulțime de oameni au bani ca să se tundă sau poate pentru a cumpăra chiar și o mașină, dar unde sunt banii când vine vorba de a INVESTI în visul tău și acolo trebuie să arunci o privire la modul serios.

O mulțime de oameni spun că sunt săraci….Pe foarte mulți oameni i-am auzit spunând: „Eu sunt sărac!”… și eu ți-am spus într-un alt video de-al meu că în acestă frază „Eu sunt” se regăsesc două dintre cele mai puternice cuvinte din univers pentru că orice ai pune după aceea tu poți deveni fie că ești conștient și crezi fie că o spui inconștient.

Să reții că viața nu este ceva care ți se întâmplă ci viața întotdeauna răspunde la ceea ce simți și gândești așa că în loc să spui: „Eu sunt sărac” începe să spui „Eu lucrez zilnic pentru a deveni independent financiar”.

Și eu îți întăresc acest aspect: Tu nu ești sărac, ești doar neinformat.

O mulțime de oameni se plâng și își urăsc slujba, locul de muncă dar repet ce am afirmat mai devreme: Tu nu ești sărac, ești doar neinformat!

Când vorbesc despre a deveni independent financiar eu vreau să-ți reamintesc că oamenii independenți din acest punct de vedere și anume financiar OFERĂ(reține!) valoare altor persoane, oferă un serviciu.

Banii sunt doar o bucată de hârtie, dar ca să devii independent fiananciar tot ce trebuie să faci este să te aliniezi și să fii în conformitate cu adevăratul tău scop și chemare.

Când înveți cum să devii producător abia atunci vei da startul cursei către independența financiară.

Nu poți deveni independent financiar fiind doar consumator.

Cu toții avem același de timp la dispoziție, adică 24 de ore. Ce face fiecare cu acest timp asta va face diferența. Așa că tu nu ești sărac, doar că tu îți gestionezi prost timpul avut la dispoziție. Începi prea multe proiecte
dar de fapt tu nu termini niciunul.

Te concentrezi pe prea multe lucruri deodată când tu ar trebui să te concentrezi pe un singut lucru. Trebuie să ai un singur obiectiv clar și execută-l întocmai și la timp. Acesta este secretul individului care atinge independența financiară.

Majoritatea își doresc succesul peste noapte. Majoritatea vor să ajungă la linia de sosire dar nimeni nu vrea să alerge cursa.

Așa că pentru a deveni independent financiar trebue să te ridici din pat și să începi să depui efortul celor 10 000 de ore de muncă și studiu.

Pentru că este necesar să-ți extinzi cunoștințele tale citind cărțile necesare. Sunt atâtea cărți pe piață acum din domeniul dezvoltării personale, din domeniul spiritual, din domeniul financiar…iar tu petreci timpul tău liber în fața televizorului.

Vreau să spun că tu nu ești sărac ci pur și simplu nu profiți de oportunitățile care apar în calea ta.

Tu nu ești sărac numai că îți petreci în fiecare zi prea mult timp în compania persoanelor greșite.

Reține acest mare adevăr: nu poți face același lucru în fiecare zi…dar tu așteptați rezultate diferite, pentru că aceasta este definiția nebuniei.

Ca să-ți îmbunătățești viața trebuie să schimbi ceva în rutina ta zilnică ca să poți urca la nivelul următor.

Ca să-ți îmbunătățești viața va trebui să începi să te iubești, va trebui să începi să te accepți, va trebui să începi să ai o atitudine mai bună față de bani pentru că banii sunt energie iar dacă urăști banii, banii te vor urâ și vor sta departe de tine.

Așa că rețin: nu ești sărac! Tu ești abundent peste măsură, doar că
nu spui mulțumesc suficient de des.

Trebuie să înveți să devii mai recunoscător, căci dacă te plângi mereu și îți urăști locul de muncă…n-o să ajungi în veci independent financiar.

Poți deveni orice alegi să devii căci gândurile tale îți modelează realitatea și începe să-ți dai seama că poți fi un creator, un co-creator al vieții pe care ți-o dorești, dar va trebui să înceteze să te simți victima circumstanțelor și să începeți să îmbrățișezi cine ești tu cu adevărat.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here