Eu sunt într-o dispoziție excelentă astăzi…sper că și tu ești la fel.Ține minte! Întotdeauna vei fi ghidat exact acolo unde trebuie să te îndrepți dar mai întâi va trebui să treci prin multe teste și greșeli.

În acest video voi discuta despre unsprezece adevăruri dure despre viață. Adevăruri pe care va trebui să le înfrunți mai devreme sau mai târziu.

Adeseori se spune: „Tu poți fugi, dar nu te poți ascunde pentru întotdeauna!”. Uneori viața nu merge așa cum ne dorim noi.

Uneori avem toate aceste planuri despre modul în care noi dorim ca viața noastră să decurgă. În drumul spre a deveni cea mai bună versiune a ta va trebui să descoperi treptat adevărul, adevărul care te va elibera, dar mai întâi te va enerva.

Va trebui să-ți dai seama că va fi necesar să te confrunți cu multe adevăruri care nu sunt confortabile, așa că primul adevăr care poate fi dureros este că în viață o să te confrunți mai devreme sau mai târziu cu situații în care unii oamenii îți vor spune cât de mult te iubesc dar a doua zi își vor schimba întreaga atitudine față de tine.

Dar ce simt oamenii despre tine nu are nimic de-a face cu tine și nu este ceva personal. Cum oamenii te tratează nu este despre tine, ci despre ei și dacă au avut o zi bună sau nu.

Dacă au avut o zi bună, o zi grozavă, desigur, te vor iubi. Dacă ziua a fost una rea, ei nu te mai îndrăgesc așa de mult și de aceea oamenii sunt la fel de schimbători precum vremea.

Cu mulți oameni ne întâlnim în viață, care îți vor spune poate astăzi: „Te iubesc!” dar a doua zi nu te mai caută mai deloc. Dar cu acest aspect nu este vorba despre tine, ci despre ceea ce sunt ei. Așa că vei întâlni o mulțime de oameni care te vor dezamăgi și doar câțiva oameni care vor fi cu adevărat valoroși.

Un al doilea adevăr inconfortabil despre viața este acesta: „Noi ne vom confrunta mai devreme sau mai târziu cu faptul că cei care te conduc ți-au indus una dintre cele mai mari minciuni și anume că tu ești neputincios.

Dar tu ești aici, în această viață pentru a-ți crea propria realitate. În aceast Matrix ni s-a spus adesea minciuni. Oamenii au încredere în așa-zișii lideri atunci când ar trebui se se încreadă doar în ei înșiși și trebuie să înveți în fiecare zi să ai încredere în tine.

Trebuie să-ți dai seama că totul a fost inversat în această Matrix. Trezește-te la adevăr căci adevărul te va elibera.

Al treilea adevăr dur despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este că tu ești o ființă umană divină. Trebuie să înveți să apreciezi fiecare clipă din viața ta. Când te trezești în fiecare zi trebuie să profiți de bucuria de a fi în viață.

Iar cea mai mare formă de bogăție o reprezintă pacea ta interioară și acesta este un adevăr evident. Poți avea toate bogățiile din Matrix însă dacă nu ești fericit în interior, tu vei fi sărac însă.

Al patrulea adevăr inconfortabil despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este acesta: mass-media manipulează tot ceea ce vedeți și auziți pentru a controla percepția asupra maselor.

Dar vestea bună este că inevitabil adevărul iese la iveală în cele din urmă, dar trebuie să-ți dai seama că mass-media controlează masele prin crearea de povești, dar în spatele acelei povești se află povestea oficială și nu ți se va spune niciodată povestea oficială.

Așa că în loc să mai privești la televizor caută să găsești alte surse demne de informare. Al cincilea adevăr dur despre viață pe care va fi necesar să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu, este acesta: „Nu cunosc nici o persoană puternică care să fi avut un trecut ușor”.

Mulți oameni trebuie să treacă prin iad, prin încercări și necazuri dar trecând prin toate aceste probleme ei au devenit puternici.

În fiecare zi amintește-ți că obstacolele, provocările vin ca și teste, căci aceste teste ne duc la nivelul următor.

Viața nu este perfectă, trebuie doar să înveți cum să fii alchimist.

Mereu spun acest citat: „Dacă viața îți aruncă lămâii, tu adună-le pe toate și transformă-le în limonadă!”.

Al șaselea adevăr inconfortabil despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este acesta: „mulți oameni pe care îi vezi prezenți în mediile de socializare sunt total diferiți de modul în care sunt în viața reală”.

Pentru că acolo oamenii își prezintă imaginea la superlativ. Ei nu prezintă oamenilor când sunt stresați. Ei prezintă cele mai bune părți din viața lor.

Așa că nu te lăsa păcălit de oamenii prezenți pe rețelele de socializare. Ai putea crede că sunt atât de fericiți, că trăiesc o viață extraordinară.

Al șaptelea adevăr dur despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu dar care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta este că trebuie să dai la o parte toate alimentele care sunt toxice pentru sănătatea ta. Trebuie să te îndrepți către hrana sănătoasă care va aduce toți nutrienții necesari în corpul tău.

Al opt-ulea adevăr inconfortabil despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este acesta: „oamenii care își pierd pasiunea își pierd totodată și dorința de a visa în stil mare”.

După terminarea liceului toți tinerii se îndreaptă spre ceea ce societatea le-a spus să facă: să își caute o slujbă care îi va stoarce de toată energia doar pentru a veni acasă și a nu mai avea putere să se bucure de Viață.

Așa că descoperă să trăiești viața în felul tău, nu în felul cum te-a hipnotizat socetatea. Ascultă-te pe tine însuți și ascultă chemarea sufletului tău.

Al nouă-lea adevăr inconfortabil despre viață pe care va trebui să-l înfrunți
mai devreme sau mai târziu este acesta: omul a creat o junglă de beton dar tot omul trebuie să se reîntoarcă la Mama Natură. Numai așa el se va simți cu adevărat acasă. Așa că petrece cât mai mult timp în Natură pentru a fi sănătos și fericit.

Al zece-lea adevăr evident despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este acesta: nimeni dintre noi nu va trăi veșnic așa că va trebui să trăiești cea mai bună viață a ta în fiecare zi.

Niciunul dintre noi nu suntem nemuritori. Suntem însă praf de stele.Așa că urmează-ți visul!

Al 11-lea adevăr inconfortabil despre viață pe care va trebui să-l înfrunți mai devreme sau mai târziu este aceasta: imediat ce te trezești spune un sincer MULȚUMESC Vieții. Căci recunoștința este secretul fericirii. Mulți oameni se plâng mereu.

Fii recunoscător pentru tot căci astăzi este o zi frumoasă. Amintește-ți că întotdeauna există cineva care are o viață mult mai grea decât tine așa că mulțumește în fiecare zi.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Totodată eu te invit să vizitezi magazinul online leoburtisanshop.com unde poți găsi produse interesante pentru eliberarea stresului cotidian.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here