Trebuie să înțelegi cât de important este să mergi până la capăt, să parcurgi o distanță suplimentară.

TREBUIE SĂ PARCURGI O DISTANȚĂ SUPLIMENTARĂ CA SĂ CÂȘTIGI – Cel Mai Puternic Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

TREBUIE SĂ PARCURGI O DISTANȚĂ SUPLIMENTARĂ CA SĂ CÂȘTIGI – Cel Mai Puternic Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Atât de mulți oameni își petrec toată viața lăsând lucrurile la voia întâmplării. Parcurg 50, 60, 75% din drum către treaba bine făcută și lasă restul altcuiva.
Aceasta este mentalitatea celui care pierde.

Trebuie să înțelegi cât de important este să mergi până la capăt, să parcurgi o distanță suplimentară.

Să faci lucrurile în așa fel încât să determini oamenii să ia act de tine.

Câștigătorii merg atât de departe și dincolo de ceea ce se așteaptă de fapt, încât forțează rezultatul.

Și ceea ce te împiedică să ajungi la acel loc al învingătorului, este incapacitatea ta de a recunoaște că ai controlul asupra ultimului 25% din drum. Tu ești în control să depui atât de mult efort în ceva unde oamenii vor fi nevoiți să observe efortul tău suplimentar.

Trebuie să mergi atât de departe, încât trebuie să determini ca atenția și interesul să se concentreze asupra ta. Trebuie să îi faci pe oameni să spună: „Ei bine, tipul acela este cu siguranță tipul potrivit pentru această slujbă, uite cât de bun este el față de toți ceilalți”.

Aici accentuez despre necesitatea setului suplimentar în sala de sport. Aici accentuez despre necesitatea celor 10 minute suplimentare de cardio. Aici accentuez despre necesitatea că tu va trebui să revizuiești ce ai învățat înainte de examen. Aici accentuez că este necesar să faci lucrurile impecabil.

Așa vei prelua controlul în direcția dorită, adică direcția învingătorului.

Niciodată nu lași lucrurile la voia întâmplării.

Și să înțelegi că aceasta este o abilitate, nu ești înzestrat cu așa ceva. Acesta este un lucru pe care îl înveți, acesta este un lucru pe care îl practici, în cele din urmă devenind un obicei. Dar nu este un obicei pe care oamenii îl au automat. Trebuie să parcurgi kilometrul suplimentar.

Trebuie să dedici totul!

Trebuie să renunți la a lăsa lucrurile la voia întâmplării, dacă vrei să câștigi. Câștigătorii nu lasă lucrurile la voia întâmplării, ei fac toate lucrurile pe care le pot câștiga, de fiecare dată, în fiecare zi pentru a câștiga. Ei înțeleg că ultimii 25% sunt ceea ce îi separă de toți ceilalți. Este ceea ce te separă de locul în care vrei să fii.

Acceptă faptul că ești în control și vei face tot ce îți stă în putere pentru a CÂȘTIGA!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here