Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

9 COMENTARII

  1. Multumesc frumos vă doresc și dumneavoastră o săptămână plină de iubire rezonez foarte bine cu tot ceea ce îmi spuneți întotdeauna sunt fecioară vă îmbrățișez cu drag 💖

  2. draga doamna Luminița dacă cu o emisiune în urmă vă ceream un sfat pentru că doream să cumpăr o casă în țară, acuma noaptea vă cer un sfat după șocul emoțional că așa dintr-o dată soțul meu a plecat fără să îmi de-a nici o explicație, bineînțeles nu sunt atît de idioată să nu înțeleg că nu doarme in mașină,deci este clar ce sa întâmplat,doar nu știu dacă sa accept provocarea sa divorțăm,sau să treacă Mercur retrograd,sincer nu știu cum să procedez, mulțumesc mult pentru toate sfaturile vă iubesc și vă îmbrățișez cu recunostinta si respect 😘😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here