MINTEA așteaptă iubirea din exterior pentru că nu este capabilă să dăruiască emoții, ea doar crează sau recepționează gânduri, informații pe care le memorează și le prelucrează precum un calculator.

INIMA este forța interioară care simte sau emite emoțiile și dăruiește continuu iubirea ce izvorăște din Sursa divină, care este nesecată atunci când o descoperi.

Această iubire umple mai întâi ființa umană deoarece se conectează direct la Divinitatea interioară, apoi se dăruiește întregii Creații…tuturor viețuitoarelor și semenilor noștrii (rudelor, copiilor, partenerilor de cuplu, colegilor).

Dacă Inima este deschisă iar mintea „coboară” în inimă, adică rezonează pe aceleași frecvență vibrațională, atunci se aliniază cu sufletul iar omul atrage ființele potrivite care știu să dăruiască iubire dar și să primească.

De asemenea prin această vibrație înaltă de iubire atragem întâmplările și conjuncturile favorabile rezonanței respective. Va fi o dăruire reciprocă de iubire, fără așteptări, fără suferințe, fără limite, fără dependențe sau prejudecați.

Totul este să realizăm că suntem ființe divine si am venit cu daruri deosebite pe care trebuie să le descoperim. Atunci când venim pe pământ venim amnezic și avem doar 5% conștient iar restul de 95% este în subconștient care trebuie sondat sau investigat de-a lungul vieții.

Suntem mai puternici decât credeam pentru că în interiorul nostru este o mașinărie uimitoare. Totul este să credem și să evoluăm, descoperindu-ne universul interior.

Suntem ființe divine, suntem mici genii doar că uităm asta. Aceasta este Realitatea ce o putem crea în fiecare clipă iar prin descoperirea acestor capacități asociate cu gândurile, cuvintele, faptele, intențiile, trăirile noastre… si prin conexiunea cu Divinitatea devenim perfecțiunea divină plină de iubire.

Cu cât vom iubi și vom dărui mai mult cu atât ne vom reuni mai mulți prin frecvențe vibraționale ale inimilor și vom face lumină în jur. Urmați Lumina sufletului din voi, iar dacă o dați şi altor oameni, ea nu se împuținează, ci străluceşte şi mai tare pentru că toți suntem construiti din aceeași materie și energie iar totul în acest Univers este vibrație.

Ai grijă de inima și mintea ta!I ubire şi preţuire pentru voi inimi divine! Sursa:Elena Elenica

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here