Facebook Comments

15 COMENTARII

 1. Buna dimineata!!!Atunci de ce exista zahăr in comerț????Tutun,alcool,s.a.m.d.?Poate faceți un video și pe acest subiect,dacă va lasă sa spune-ți adevarul YouTube….și cu ce trebuie sa hrănim???Poate cu Prana,este cea mai sănătoasă pt.sanatatea organismului,dar nu suntem educați așa ca sa murim tineri și in dureri…medicii,farmacia sa aibă pacienți,ca de trebuie sa plătim ca alții sa fie bogați….😢😭😭😭😢și noi sclavi și cobai in laboratoarele lor care se numesc Cabinete,spitale s.a.m.d.Ne trezim incet,incet…multumim !!!

 2. Stimată doamnă, descoperitorul ADEVĂRAT al insulinei este fiziologul român, Nicolae PAULESCU….ci nu hărăpeții canadieni Fr. Grant Banting, Ch. Herbert Best- care asemenea multora din zilele noastre, și-au însușit meritul pe nedrept, prin plagiat și minciună…

 3. Așa este cum e in toate trebuie sa avem măsură în toate și în tot ,eu mi-am dat seama singură și dulciurile le-am scos din viața mea și de atunci mă simt mai bine .
  Mulțumesc pentru informațiile prețioase pe care nu le dați mereu .

 4. Orice aliment face rău dacă nu ai măsură!
  Oricum eu la 2lingurite in cafea nu pot renunța 🙃☕
  Va mulțumesc pentru toate documentarele excelente și va pup tare de tot♥️

  • maria laura, imi pare rau sa te intreb: dar la o viata sanatoasa, si la prelungirea ei poti renunta? Bea cafeaua putin mai amaruie, si pune in loc de doua lingurite de zahar, una de miere de albina! E mult mai sanatoasa!?

  • Mierea adaugată in cafea când aceasta este fierbinte devine toxica ! Zahar nu ,fructoză nu ,atunci….. sa-L intrebam pe Dumnezeu cum anume este mai bine ! Numai El stie !

 5. 📖🕎✝️👑🕛⏳⌛💌⚓💗💖💝🏵️💮🌹🌷🌼🌸🌺🍁🍀🇮🇱🇧🇪 שלום, קלודיה! EU NU MAI CONSUM ZAHĂR DIN AD 1986(5746). PE ATUNCI ERAM PRIETEN DE ADEVĂR ÎN COMUNITATEA BELLU A BISERICEI CHREȘTINE A ADVENTIȘTILOR DE ZIOA A ȘEPTEA. ASCULTÂND ACEST DOCUMENTAR AM HOTĂRÂT SĂ NU MAI BEAU ULTIMELE 12 PLICURI DIN CUTIA DE CAFEA 3 ÎN 1 DIN GRĂDINA URSULUI. VOI BEA NUMAI CAFEA AMĂRUIE TOT DIN GRĂDINA URSULUI. ÎȚI MULȚUMESC ȚIE & ECHIPEI TALE PT. TOT CE FACEȚI PT. MINE. DUMNEZEU SĂ VĂ BINE’CUVINTEZE!~PS. ПС.103,1~5.22 תנ”ך, כתובים, תהלים פרק קג,א~ה.כב MAR’ANA’THA. מרנא תא! μαρανα θα. МАРАНАФА.(DOMNUL VINE. ГОСПОДЬ НАШ ГРЯДЕТ. OUR LORD, COME! VIENI O, SIGNORE! NOTRE SEIGNEUR, VIENS! UNSER HERR KOMMT!) שלום**על ישראל: ειρήνη**επί τόν Ισραήλ. PACE**PRESTE ISRAIL! PEACE**BE WITH ISRAEL! PAIX**SUR ISRAEL! PAZ**SOBRE ISRAEL. МИР**НА ИЗРАИЛЯ!📖🕎✝️👑💌⚓💗💖💝🏵️💮🌹🌷🌼🌸🌺🍁🍀💋💋💋🇮🇱🇧🇪

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here