Sunt aici pentru a-ți reaminti că dacă vrei să atragi energie mai bună în viața ta tot ce trebuie să faci este să te înconjori de oameni mai buni, oameni mai frumoși, locuri mai frumoase, lucruri mai frumoase.

În primul rând trebuie să-ți amintești că nu atragem niciodată ceea ce ne dorim, atragem întotdeauna ceea ce suntem. Mi-aș dori ca mult mai mulți oameni să știe acest lucru: că energia pe care tu o depui zilnic în viața ta, este aceeași energie pe care o vei primi înapoi.

Când am început să inspir oamenii prin pagina mea Facebook, prin blogul meu și prin canalul meu YouTube am fost foarte conștient de ceea ce aș putea promova și aș fi putut…să creez dramă, vești proaste legate de această pandemie globală, dar am spus că nu am de gând să fac asta! Nu voi duce oamenii în jos, îi voi ridica! Vezi…când îi ajuți pe alții să se ridice, te ridici și tu în acelați timp cu ei.

Amintește-ți că energia pe care o depui astăzi te va ajunge din urmă, fie te va doborâ sau fie te va binecuvânta.

Aș vrea să știe cât mai mulți cât mai mulți oameni că acțiunile pe care le întreprinzi chiar acum te vor influența unde ajungi mâine! Ce faci acum va determina ce se întâmplă mâine.

Fă ceva chiar acum și viitorul tău îți va mulțumi! Citește acea carte pe care trebuie să o citești, lasă-i în urmă pe acei prieteni care vă trag înapoi! Renunță la frică, pentru că frica îți blochează manifestarea. Lasă-mă să-ți spun acest adevăr profund: viața pe care o vrei este deja a ta, trebuie doar să te vezi deja acolo!

Mulți se întreabă unde este dragostea? Unde se află iubirea pe care vor s-o trăiască? Dar ca să înceapi să atragi dragoste și apreciere în viața ta trebuie să înveți mai întâi cum să o cultivi în tine.

A te iubi mai întâi pe tine și iubirea de sine înseamnă vindecarea sinelui și totul începe în interiorul tău. Motivul pentru care vei începe să atragi oameni frumoși în viața ta este pentru că începi să cultivi asta în interiorul tău.

Nu privești în afara ta pentru validare! Nu mai căuta în afara ta pentru a afla răspunsul. Răspunsul se află în tine, deci dacă vrei să trăiești o poveste de iubire cultivă mai întâi iubirea în tine în fiecare zi, aruncă o privire în oglindă și spune: „hei, sunt destul de bun astăzi și îmi doresc mai mulți oameni frumoși și sinceri în viața mea!”

Viața este precum un joc! Vrei să treci la nivelul următor dar totul devine din ce în ce mai greu. Fiecare nivel devine din ce în ce mai greu. Același lucru este și cu viața! Nu există succes peste noapte. Fiecare nivel următor va cere o nouă o versiune actualizată a dvs. și de aceea trebuie să te reinventezi în fiecare zi.

Mi-aș dori cât mai mulți oameni să știe acest lucru: alege locul inimii în locul ego-ului tău. Mulți oameni nu-și dau seama că acel egou îndepărtează din calea lor posibilitatea unei relații grozave. O mulțime de oameni nu-și dau seama că ego-ul poate împiedica cu adevărat manifestarea lucrurilor benefice în viața lor.

Atunci când te afli în spațiul inimii…pe frecvența iubirii, tot ce îți dorești vine mult mai ușor către tine.

Mi-aș dori cât mai mulți oameni să știe acest alt mare adevăr. Că totul în viață este un test, chiar și tot ceea ce se întâmplă acum pe planetă este conceput pentru a vă testa și nu trebuie să eșuăm cu acest test pentru că vom deveni mai puternici după el.Trebuie să avansăm în viață.

Îmi doresc ca tot mai mulți oamenii să cunoască acest alt mare adevăr: că viața nu este ceea ce ți se întâmplă ci Viața răspunde la cuvintele tale, la gândurile și acțiunile tale. Pentru că tot ce gândești, vorbești și apoi acțiunile tale…toate acestea se vor materializa în viața ta.

Trebuie să învățăm în fiecare zi că viața este prețioasă și viața este scurtă…dar viața este sacră. De asemenea, aș dori să știe cât mai mulți oameni că suntem aici doar pentru o scurtă perioadă de timp și suntem ființe spirituale care avem o experiență umană.

Aș mai vrea să știe cât mai mulți oameni despre acest mare adevăr:
că nu trebuie să te închini unor celebrități, tu ești deja cea mai mare stea! Ai încredere în tine însuți și nu te încrede în mass-media. Ascultă-te pe tine, nu asculta acei politicieni de pe micul ecran pentru că tu singur știi ce este mai bine pentru tine și nu trebuie să-ți spună alții ce să faci cu viața ta.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here