Vreau să vă vorbesc despre ceva extrem de important. Tot ce ai știut până acum despre această Viață reprezintă o mare minciună și permiteți-mi să vă transmit acest mesaj.

Tot ce ni s-a spus în acest Matrix reprezintă o minciună extraordinară. Avem multe de discutat despre tot ce ne-a fost ascuns din momentul în care ne-am născut și de aceea o mulțime de oameni sunt acum precum într-un somn profund, o transă profundă pentru că întreaga lor viață a fost o minciună.

Vreau să vă reamintesc că există și vești bune deoarece tot mai mulți oameni pot vedea acum prin această mare iluzie.

Tot ce ni s-a spus, repet reprezintă o mare minciună.

Din momentul în care te-ai născut ai primit acel certificat de naștere. Acest lucru a reprezentat introducerea ta în fictiv pentru că ai devenit un număr.

La naștere ai devenit un număr și de aceea guvernele te pot amenda și controla.

Ți-am spus că trăim într-o lume atât de falsă și adevărul de fapt îi sperie pe oameni.

Îmi petrec mult timp în natură și când ești aici în inima Naturii îți dai seama că adevărata viață a omului nu este în fața telefonului, nu este în fața televizorului sau a computerului…adevărata viață a omului este aici în inima Naturii.

Numai în Natură ești cu adevărat viu și majoritatea oamenilor nu trăiesc, ei doar există. Așa că vreau să vă reamintesc că pe măsură ce vă treziți, începeți să vă dați seama că totul este o mare iluzie.

Lasă-mă să-ți spun acest lucru profund: că întreaga lume este o scenă unde noi toți suntem actorii.De aceea tot ce știi este o minciună.

Totul ți-a fost ascuns încă de la nașterea ta.

Când erai mai mic, ai mers poate la film, la cinema și nici nu realizai că ești aruncat într-o vrajă. Așa că vreau să vă reamintesc: deschideți-vă mintea și eliberați-vă.

Întotdeauna o să vă spun că ați fost mințiți.

Ți s-a spus că ești nesemnificativ, că nu ai putere pe când adevărul
este că tu ai toată puterea dăruită de creatorul tău. Diferențele dintre religii, credințe, culoarea pielii, toate acestea sunt concepte și programe concepute de cei care conduc lumea pentru a menține umanitatea într-o frecvență scăzută.

Trebuie să-ți reamintești că ești un ființă multidimensională având o experiență umană.

Există forme de viață peste tot în acest univers. Există forme de viață asemănătoare nouă și alte forme de viață total diferite. Există forme de viață vizibile și forme de viață invizibile pentru ochiul uman.

Ți-am spus viața se formează peste tot în acest Univers și nu suntem singura viața inteligentă. Viața există peste tot în acest univers infinit și tot ce știm este o minciună.

Totul este inversat în acest Matrix.

Peste tot în lume corporațiile dețin și controlează peste 90% din media, deci există o întreagă pânză de păianjen care controlează toate informațiile și de aceea nu trebuie să ai încredere în ceea ce vezi la știrile de la televizor pentru că televizorul este un program de manipulare.

Iar singura cale de ieșire din acest program de manipulare este să începi să gândești singur. Este o mare miciună acea zicere:„Crede și nu cerceta!”.

Ca să ieși din ignoranță trebuie să începi să cercetezi singur și să gândești singur. Doar așa te vei elibera. Noi ca ființe umane vedem doar mai puțin de un procent din spectrul electromagnetic.

Suntem practic orbi în acest univers iar tu ai senzația că știi totul. Tot ce am fost învățați reprezintă o mare minciună. Ai fost dresat să-ți petreci toată viața poate într-o slujbă care nu îți place și pe mulți, foarte mulți îi aud că nu se pot bucura de viață.

Mulți sunt tot mai obosiți pentru că acest lucru îl reprezintă acest Matrix. Acesta este tot jocul: adică pentru a te stoarce de toată energia, să faci doar ceea ce toată lumea altfel și să speri într-un final să ajungi teafăr la pensie și apoi să te retragi și să mori.

Vreau să vă reamintesc că nu ai venit aici să faci ceea ce fac ceilalți. Nu ai venit aici să te stresezi în fiecare zi plătind facturile. Ai venit aici să afli cine ești cu adevărat și pentru a te conecta cu suflete minunate și să experimentezi viața în toată plinătatea ei.

Niciodată nu trebuie să te închini la așa-zisele celebrități văzute pe ecranul televizorului. Tu ești adevărata stea și chiar astăzi scoate-ți covorul roșu și pășește pe el cu încredere.

Te-au făcut să cauți în afara ta când de fapt adevărul se află în interiorul tău. Tot ceea ce știm este o mare minciună, chiar și alimentele din supermarket nu sunt reale. Sunt modificate genetic…deci sunt falsuri.

Amintește-ți că trebuie să mâncăm pentru a trăi. Trebuie să ne reamintim că hrana naturală este organică, provine de la mama Natură, nu vine dintr-un laborator.

Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc mai mult și tot mai mulți oameni își regăsesc puterea și asta de aceea o mulțime de oameni chiar acum încep să spună că nimic din toate acestea nu sunt pentru gloria Vieții.

Îți spun că nu ești nebun doar că începi să te trezești. Întreaga lume din acest matrix reprezintă o mare escrocherie. Ar trebui să trăim nu ar trebui să fim pe un computer sau telefon 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Chiar acum ființele umane se transformă încet-încet în inteligență artificială, așa că trebuie să vă reamintiți că modul natural de a trăi presupune de a exista în mijlocul naturii.

Nu ar trebui să fim pe Facebook 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Ar trebui să avem o interfață organică cu mama natură nu cu Facebook și abia așa ne putem elibera în fiecare zi. Vreau să vă reamintesc profund că în lume trezirea continuă. Ai curajul să-ți spui adevărul chiar dacă vocea îți tremură.

Amintește-ți mereu că dragostea este cea mai mare putere împotriva a tot ce se întâmplă în jurul tău pe nedrept. Așa că alege dragostea în locul fricii.

Dacă dorești să comanzi cartea al cărui autor sunt, poți verifica link-ul din comentariul de sub acest video.

De asemenea te invit să vizitezi magazinul online LeoBurtisanShop.com de unde poți comanda o gamă largă de articole și produse interesante și fac mențiunea că TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here