În vlogul de astăzi, îndeplinim o misiune specială, apoi filmăm drumul spre casă. La sfârșitul zilei, Florin ne învață ce mâncare putem să preparăm cu ingredientele rămase după masa de Paște. #tornada #bigbear #travel

Daca vă creați un cont pe Airbnb folosind link-ul din descriere, veți primi o reducere de 220 LEI la prima rezervare, iar noi vom beneficia de un mic credit pe care îl vom putea utiliza la rezervările viitoare:

Ia-ți cardul Revolut GRATUIT de aici:
Cum ne-a ajutat Revolut in calatoriile noastre:

Echipament:

Canon M50 – eMag:
– Amazon:
Obiectiv 22 mm – eMag:

Obiectiv 11 – 22 mm – eMag:
– Amazon:
Drona DJI Mavic Mini – eMag:
– Amazon:
GoPro 7 Black – eMag:
– Amazon:
Adaptor microfon extern GoPro: – Amazon:
MacBook Pro – eMag:
– Amazon:
Microfon Rode VideoMicro – eMag:
– Amazon:
Lavaliere Wireless: Amazon:
Sistem stabilizare Zhiyun – eMag:
– Amazon:
Casti Sennheiser: – Amazon:
Rucsac The North Face – Amazon:

Urmărește-ne aventurile și pe:

Instagram:

Facebook:

Facebook Comments

25 COMENTARII

  1. Ce dorrrr imi era de o iesire cu voi prin America! Am savurt fiecare secunda din acest vlog si bineanteles ca partea de final a fost cireasa de pe tort. Ce preparat apetisant a facut Florin!!!Wowww! A fost un vlog minunat! Multumesc Andreia, Ion, Corina Si Florin!

  2. Foarte interesantă trecerea de la deșert la zona alpină cu zăpada. Felicitări acestei familii minunate care va găzduiește în aceste momente dificile pentru toată planeta. In ciuda faptului că Florin vrea să fie cât mai discret în vlogurile voastre cred că nu scapă de noi. Cu mâncare sau nu, trebuie să-și facă un canal de Youtube.

  3. Foarte msito . Chiar imi da o stare de bine sa mai uit la voi 🙂 Parca depasesc granita monitorului si ma teleportez acolo . Intrradevar USA in special California este un loc deosebit .

  4. Multumesc frumos! Respectele mele tuturor!
    Ion , arati bine cu mustata si fara barba (cind o acopera masca) . Mi-a placut cind ai zis de pe bancheta din spate: Hello!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here