❗În perioada sărbătorilor am consumat tot felul de preparate care ne-au suprasolicitat sistemul digestiv și ne-au creat disconfort!

O digestie bună este importantă pentru sănătatea întregului organism, pentru funcționarea noastră la capacitate maximă și se află în strânsă legătură cu sănătatea microbiomului, cu stomacul, ficatul și fierea.

📌Aflăm împreună cu Raluca Schachter, nutriționist clinic și coach în Metabolic Typing®, la Sănătate Integrativă, despre cele mai bune suplimente alimentare care ne ajută să ne menținem sistemul gastrointestinal sănătos. Printre subiectele abordate în emisiune regăsim importanța enzimelor digestive, a betainei HCL, probioticelor și prebioticelor. Raluca vorbește și despre L-glutamine și LiverHelp Forte.

Enzimele au un rol în determinarea reacțiilor chimice din organism, ajutând hormonii, mineralele și vitaminele să-și îndeplinească funcțiile normale. Probioticele sunt implicate în refacerea florei intestinale în urma unei diete dezechilibrate sau a administrării antibioticelor.

Vizionare plăcută!

👉Produse recomandate:
DigestHelp:
Betaine HCL & Pepsin:
Colobiotic:
L-glutamine:
LiverHelp Forte:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here