Ce se mai lanseaza in materie de jocuri saptamanile urmatoare? Iata un TOP 10 al celor mai tari jocuri care urmeaza sa apara!

Facebook Comments

32 COMENTARII

 1. Oare va deveni o modă să scoți doar jocuri multiplayer, pentru a evita piratarea?
  Asta înseamnă moartea industriei, eu nu joc niciodată multi sau co-op și cunosc mulți ca mine.

  • Pe asta s-a bazat si cei de la Call of Duty… De ce sa te mai chinui cu o campanie de 6 ore, cand peste 60% sar direct in multiplayer. Personal singura campanie ce merita e cea de la Titanfall 2. De ce sa nu joci nicioadat cand acolo vezi cat de bun esti la un joc.

  • Nici vorba. Doar ca aceste doua jocuri Call of Duty si Battlefield vor renunta la campanii singleplayer. Call of Duty a renuntat deja, mai urmeaza BF. Sa fim seriosi… 90% , poate chiar 95% joaca doar pt multiplayer.

  • @Jin Sensei eu il întrebasem pe legionarul….dar e ok ca ti am văzut si părerea ta ^^.Si da e adevarat ce ai zis.

 2. Cei de la Ubisoft au dat lovitura cu AC origins jocul a readus la viata seria si au atras multi fani cu el am cumparat atat AC Origins cat si Odyssey in Collector”s Edition la fel si Cod 4 si Darksiders 3 (care daca ma intrebi pe mine mi se pare putin exagerat pretul pus de ei pentru editia de apocalipsa cu toate ca include 4 figurine ) in rest altcv nu pre am luat pentru anul asta 🙂 nici nu cred ca as mai putea deja am bagat prea multe ore in plus sa munca pentru jocurile astea :)))

 3. AC Odyssey nici nu merita sa i se spuna assassin’s creed:))) nu mai are nicio legătură cu asasinii, frăție sau chestii de genu

 4. Sper ca anul acesta Red Dead Redemption 2 sa fie jocul anului, avand in vedere titlul precedent care a fost superb.Legat de AC Odyssey pare sa fie un dlc pentru origins..deci..meah..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here