Top 10 cele mai asteptate jocuri din 2019

#anthem #metroexodus #cyberpunk20177

38 COMENTARII

  • din ce ai enumerat tu doar 2 jocuri apar 100% in 2019. Dupa cum il stim pe Kojima sunt sanse sa vedem Death Stranding abia prin 2021. ghost of tsushima ( nu ce ai scris tu) , la fel se poate sa fie un joc pentru generatia viitoare de console, daca nu cel mai devreme 2020. Days Gone e meh, Sekiro Shadow Die Twice – pe asta il astept cu drag.

  • @Rustiq – Nicolas ba mai bine nu ma mai chinui sa iti explic cum sta treaba de la un develouper la un youtuber popular dar crezi ce vrei si o sa vezi in decembrie lansat the last of us 2. Si nu mai scrie ca iti voi da block la comentarii.

  • @Rustiq – Nicolas Ce drq nu inteleg??? WTF??? Ba sony le da cheita sa testeze jocul si sa le dea o anumita idee despre joc si le da un demo cu data de lansare care pentru public deocamdata este secreta.

  • Halo Infinite o primit doar engine teaser sau ceva gen. Nici nu e sigur ca nu apare in 2019 cel mai probabil in 2020 odata cu seria tv care o sa apara si nu cred ca xbox lanseaza 2 jocuri exclusive bune in aceelasi an.
   Desi cred ca toti playeri adevarati de fps games asteapta Halo Infinite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here