Tom Ford 33 mason temple owl

Tom Ford este un designer american de modă, regizor de film, scenarist și producător de film. Aparițiile lui clasice în interviuri,  îmbrăcat în costum negru și o cămașă albă, fac că Ford să arate precum un gentleman de clasă înaltă.

Din tinerețe el a devenit interesat de artă și pictură, iar părinții lui l-au încurajat să-și urmeze visul.

Ford a devenit faimos ca și director de creație la Gucci și Yves Saint Laurent prin reinventarea brandurilor și creșterea exponențială a vânzărilor anuale ale companiilor. El a condus Gucci din pragul falimentului către un câștig de miliarde.

După ce a plecat de la grupul Gucci, Ford a lansat în 2006 propriile sale etichete de lux „Tom Ford”, începând cu o linie de produse cosmetice și parfum și continuând cu o linie pentru bărbați, femei, înfrumusețare, ochelari și accesorii. Marca a fost un succes imediat.

Designerul se descurcă destul de bine și în industria cinematografică. A regizat filmele A Single Man (2009) și Nocturnal Animals (2016), cu nominalizări la Oscar.

Mă lupt pentru că sunt atras de lucruri frumoase, dar în același timp, de fapt, sunt într-adevăr conștient, într-un anumit sens, de lipsa lor de valoare și că cele mai importante lucruri din viață sunt legăturile cu alți oameni.

Timpul și tăcerea sunt cele mai luxoase lucruri de astăzi.

Probabil am o personalitate obsesivă, dar efortul îndreptat către perfecțiune mi-a servit bine.

Manierele bune sunt cele care transformă omul într-un gentleman.

Trebuie să iubești ceea ce faci, până la punctul în care nu-ti poți imagina să faci altceva cu viața ta.Trebuie să dormi, să respiri și să trăiești așa. În caz contrar, trebuie să renunți, chiar acum. Și asta nu este o glumă.

Cred în soartă și în destin. Întotdeauna am avut un fel de voce interioară pe care am învățat să o ascult.

tom ford 33 mason degree owl wiseDin momentul în care ne-am născut și până vom muri, noi suntem ținuți ocupați cu lucruri artificiale care nu sunt importante.

Nu este vorba despre ceea ce gândesc prietenii tăi sau ce gândește partenerul tău, ci despre ceea ce simți tu.

Fiecare zi este o zi mai puțin…în viața ta.

Ar trebui să vă puneți cea mai bună versiune a dvs. în timp ce ieșiți în lume pentru că această este un manifestare a respectului față de ceilalți oameni din jurul vostru.

Când ai șansa să găsești pe cineva bun, păstrează-l în viața ta.

Cred că sunt doar unul dintre acei oameni care, când au decis să facă ceva, au trecut la fapte.

Nu sunt absolut neînfricat. Mă îngrijorez în mod constant, dar eu nu las frică să stea în calea de a face ceva care chiar vreau să fac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here