12 Citate Care Te Vor Ajuta În Viață tina fay 33 mason owl

Tina Fey este o actriță de origine americană, comediant, scriitor și producător, cel mai bine cunoscută ca și star al sitcomului popular 30 Rock.

Din cauza modului în care se ocupă de situații și atitudinea ei „de șef”, Fey este un exemplu inspirator de „fată puternică”. Ea nu este prinsă în competiția de la Hollywood.

Ea a rămas tăcută mult timp în privința poveștii din spatele cicatricii pe care o poartă pe față. Când avea cinci ani, ea s-a jucat pe o alee în spatele casei când un străin s-a apropiat de ea și i-a tăiat fața cu un cuțit. Experiența a fost în mod evident traumatizantă, dar Fey a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a nu-i fi afectată copilăria.

Fey și-a descoperit interesul pentru comedie pe când era în școala. Cu o lungă listă de premii, inclusiv Emmys și Globurile de Aur, Fey a dovedit tuturor că se află printre marii comedianți americani.

În 2011, Tina Fey și-a lansat autobiografia, Bossypants, care a devenit best-seller în termen de cinci săptămâni și a fost bine primit de The New York Times.

Iată cele 12 citate ale lui Tina Fey care vă vor ajuta să vă confruntați cu multe situații dificile din viață:

Nu există greșeli, ci doar oportunități.

Nu vă pierdeți energia încercând să vă schimbați opiniile…Fă-ți treaba și să nu-ți pese dacă le place!

Unii oameni spun: „Să nu-i lași niciodată să te vadă că plângi”. Eu spun că, dacă ești așa de supărat, poți plânge, apoi plângi.

În majoritatea cazurilor, un șef bun înseamnă să angajezi oameni talentați și apoi să te dai la o parte din calea lor.

Nu poți fi doar copilul acela care se află în vârful toboganului, gândindu-se doar. Trebuie să te avânți în jos pe jgheab.

Puteți spune cât de inteligenți sunt oamenii observând la ce lucruri ei râd.

Oricare ar fi problema, faceți parte din soluție. Nu stați doar în jurul ridicării de întrebări și subliniind obstacole.

Fă declarații, cu acțiunile și vocea ta.

În locul încercării de a mă potrivi unui ideal imposibil, am făcut un inventar personal al tuturor părților mele sănătoase pentru care sunt recunoscătoare.

Uneori, dacă aveți o decizie dificilă de luat, stați până când răspunsul trebuie să apară.

Siguranță de sine reprezintă 10% muncă personală și 90% iluzie.

Trebuie să vă amintiți că actorii sunt și ele ființe umane. Ceea ce este greu uneori, pentru că arată mult mai bine decât ființele umane.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here