▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#dezvoltarepersonala #motivatie #motivatia

Facebook Comments

28 COMENTARII

 1. Felicitări! Și succes la cât mai multe videoclipuri! Se vede că ai depus efort și munca ta chiar m-a ajutat să văd lucrurile și din alt punct de vedere!

 2. La inceputul anului imi propusesem sa fac o schimbare ,după patru luni ,nici un rezultat, practic m am mintit ca voi face o schimbare !

 3. Razvan, prin clipurile tale ne spui dur, printr-un mod concis și clar, ca trebuie sa luam zi de zi actiune.
  Mi ar plăcea sa faci si live-uri.
  Măcar 1 pe luna?🤔

  • @Al Flo Din cate stiu Razvan are ceva trac de a vorbi in fata camerei. Nu stiu daca si-a depasit-o. Probabil de asta face si clipuri motivationale in care nu apare, ci lasa doar vocea sa transmita mesajul. Pentru acest fapt a trecut in capul listei mele cu speakeri motivationali.

  • hai sa fiim seriosi ! ar fii prea usor sa citim citeva carti bune , repede aplicam ce am invatat din el si o ducem bine !! doar din fiecare carte daca aplicam o parte mica din el deja am cistigat ceva….si mai ne trebe si un curaj mare sa incepem sa ne schimbam modul de viata , rutina nu prea buna de pina acum….de acea ne uitam la videourile ca aceasta !!!! si credema bine facem !!!!

 4. Maestre, iar ai dat lovitura! Bravo! Te felicit! Foarte bun clip, mesajul este extraordinar! Sper sa aiba minim un milion de vizualizari pentru ca merita!

 5. „Cred cu tarie ca haosul vietii e o simpla intamplare universala..” Eu cred cu tărie că nimic nu e intamplator si ca tu nu ajungeai sa te schimbi si s-o dai in succes fara ajutorul lui Dumnezeu, asa ca apuca-te si crede in El pana nu-i prea târziu.

 6. Salut, foarte faine videoclipurile, mereu ma ajuta, dar unul motivational pentru studentii la medicina pe cand? Mi ar placea sa vad cum abordezi situatia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here