TEORIA CONSPIRAȚIEI CU GEN. DR. EMIL STRĂINU

Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

21 COMENTARII

 1. Geoingineria: ne mai putem salva de noi înșine? Pentru că orice intervenție pe scară largă într-unul dintre sistemele Terrei poate genera uneori mai multe probleme decât rezolvă:
  – miile de țevi verticale care răcesc apa de suprafață ar putea accentua, de fapt, fenomenul încălzirii globale, chiar dacă rezolvă o problemă regională;
  – milioanele de tone de dioxid de sulf pompate în stratosferă pot răci atmosfera, dar pot duce la catastrofe agricole în țări aflate pe partea cealaltă a lumii, pentru că diminuează lumina solară. În plus, nu rezolvă problema acidificării oceanului din cauza excesului de CO2;
  – miliardele de copaci plantați absorb o parte din dioxidul de carbon dăunător și captează apa din atmosferă, dar pot aridiza regiuni aflate la sute de kilometri depărtare, care nu mai primesc ploile obișnuite;
  – înverzirea deșertului pare utopică, dar nisipul din Sahara hrănește în mod natural teritorii imense din Europa și America de Sud. Lipsite de acești nutrienți, aceste zone au de suferit.

  În plus, geoingineria ar putea fi utilizată ca armă împotriva altor țări, în special atunci când costurile sunt mai mici decât presupusele beneficii. Un lucru este sigur: faptul că politicienii de la cel mai înalt nivel discută deja despre modificarea climei Terrei prin tehnologie arată că folosirea geoingineriei nu mai este ceva care ține de filmele de la Hollywood, ci de realitate.”
  https://pressone.ro/geoingineria-ne-mai-putem-salva-de-noi-insine

 2. Felicitări pentru emisiune! Sărbători luminoase amândurora!👍🤗
  Aștept emisiunile promise in 2020🙂✌️

 3. Despre starea de necesitate ce consecințe implica aceasta în lume puteți face o emisiune. Se vorbește puțin despre acest subiect.

 4. Salutare tuturor. Interesantă și educativă această emisiune ,că de altfel toate realizate de Domnul General Străinu. Mulțumesc

 5. Buna ziua , am gasit emisiunea d-voastra fff interesanta, ii adevarat ca am revazut-o de citeva ori ca sa asimilez informatiile, va multumesc !

 6. dl general sper sa cititi acest mesaj. vrem emisiune noua si sa vorbiti despre iran-sua si posibilul razboi. va rugam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here