Telepatia | Arta stăpânirii și transmiterii gândurilor. Este oare această prezumată abilitate extrasenzorială un fenomen real sau doar o născocire de tip SF? Dacă telepatia există, oare cum funcționează? Avem toți această abilitate de a comunica la distanță, fără utilizarea gesturilor, atingerilor, limbajului verbal sau altor forme de comunicare verbală sau non-verbală, adică de la gând la gând?
Cum putem verifica dacă avem această abilitate extrasenzorială?
O putem antrena?
Dacă există, putem scana și citi gândurile altei persoane? Care gânduri ? Cele stocate în memorie, cele care ne sunt transmise sau cele ale căror energie a fost înmagazinată în subconștient? #misterelecreierului #neurostiinte #parapsihologie #psihologieaplicata #psihologiecognitiva #sursademotivatiezilnica #podcast

Putem controla mintea altora? Putem influența deciziile pe cale telepatică?
Funcționează doar între oameni sau și între animale sau chiar și între oameni și animale?
Au fost deja inventate dispozitive electronice care pot citi gândurile?
Psihologii și psihiatrii ce spun despre telepatie?
Dar iluminații și maeștrii spirituali ?
Acestea ar fi doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să răspundem în serialul care începe astăzi.

LINK PENTRU DONAȚII

DEVINO MEMBRU AL CANALULUI PENTRU A PRIMI ACCES LA BENEFICII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

Despre muzică:

1. Premonition of Tomorrow by Keys of Moon |
Music promoted by
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)

2. Space Ambience by Alexander Nakarada |
Music promoted by
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)

3. Voice Of Eternity by Keys of Moon |
Music promoted by
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License

Facebook Comments

46 COMENTARII

 1. Va urmăresc cu mare interes și eu și soțul meu ( care este membru) !
  Cu prețuire, dragi suflete divine🤗❤️✨🌟🙌🙏🌍💌

  • Mulțumim…
   Fiți binecuvântați…
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🌹🌹🌹

 2. Multumesc cu recunostinta pentru sustinere si ne remintiti mereu cine si ce suntem , iubesc toti oamenii care indreapta oamenii spre sufletul lor ! Copii ai lui Dumnezeu se intorc acasa la constientizarea de constiinta universala nelimitata , unde stiu ca numai iubirea , bucuria , compasiunea , intelegerea de tot ceea ce este …dincolo de nume si forme …este aici si acum , Lumina este cu noi tot timpul , cunoasterea este intelepciunea din noi ! Sa fiti binecuvantatii si sa se intoarca inzecit ce faceti pentru noi !🕊🌞💞🦋

 3. Eu sunt noua in spiritualitate, nu cunosc nimic doar știu atât ca simtt o dorinta puternica sa ajung maximul,dar tocmai ce am deschis poarta și nu știu încotro sa ma indrept. Am cerut ajutor de la cei ce se numesc „GHID SPIRITUAL”… dar nici un cuvânt nu am primit. Am ajuns sa îmi fie rușine sa cer ajutor . Urmăresc acest canal de câteva zile totul pare atât de ușor dar în același timp ata de greu. Sper sa nu mi se închide poarta ce abea am făcut primul pas. Namaste

  • Și eu am căutat mult timp în afara mea, așteptând, cu poarta mereu deschisă, oamenii potriviți. E o iluzie. Dar Isus spune – stau la ușa ta și bat- la ușa sufletului dar nu auzim și nu vedem. Oamenii buni,cum sunt cei cu care relaționăm la aceasta emisiune ne vor îndemna probabil să ne întoarcem spre sinele nostru divin. Bine ai venit.

  • Tess…bine ai venit pe acest canal de Lumină, Iubire și înțelepciune…
   Universul ți-a răspuns…
   Fii binecuvântată pe cale…
   Rămânem împreună!
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🙏🤗❤🧏‍♀️🌹🌹🌹

  • @Iza N Mulțumim pentru…prietenie…
   Este important…pentru toți…să fim…UNUL…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🌹🌹🌹

  • Umanitatea se trezește singură, dar numai când este împinsă prin lovituri. Acesta este modul în care noi ne-am dezvoltat pe parcursul întregii istorii. Până acum acesta a fost singurul mod pentru noi de a ne dezvolta deoarece am fost forțați să progresăm prin suferința pe care am simțit-o înlăuntrul egoismului nostru.
   Acum, am atins o stare în care o altă calitate se trezește în noi – calitatea dăruirii. Această ne da o nouă șansă de a ne dezvolta – nu numai prin loviturile pe care le primim sau care ne împing din spate, ci deasemeni, prin aspirația noastră mai departe, către calitatea de dăruire.
   Cea mai mare dintre toate plăcerile imaginabile este aceea de a te bucura de favoare oamenilor. Merită să-ți cheltuiești toată energia, renunțănd la orice plăcere materială, doar pentru a obține un dram din această recompensă minunată. Acesta este magnetul care i-a ademenit pe cei mai mari oameni ai tuturor generațiilor și pentru care aceștia au trivializat viața trupească.

  • Buna ziua scumpă doamnă . Profesorul Dulcan spune ceva legat de fizica ,gânduri, frecvență, a scris și o carte Conștiința materiei.

  • Mulțumim…asemenea… deși …suntem împreună în același ocean de Iubire și Lumină și înțelepciune..
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🙏🤗❤

 4. Sufletul meu se umple de recunoștință de fiecare data când va ascult și ma ajutați să-mi schimb perspectiva fata de toate aspectele din viata mea! Mulțumesc!

 5. Buna ziua, Dl, nu avem nevoie de dispozitive pentru a transmite sau recepta telepatia. Exista doar meditatie si concentrare. Oamenii inca nu stiu ce ce anume suntem instare. Toti avem acesta putere si altele. Singura conditie este Trezirea Spirituala, restul sunt detalii irelevante. Va doresc o zi minunata. 🙏🙏🙏

  • Mulțumim, Mihaela…
   Ești binevenită pe acest canal…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🙏🤗❤🌹

 6. Multumesc mult ❤
  Mie mi sa intamplat in trecut sa citesc gandurile, si in ziua de astazi mi se intampla, dar le citesc prin emozie … mi sa confermat ceea ce gandea persoana respectiva…
  As avea multe de spus ,dar nu pot aici..
  NAMASTE 🙏

  • Primit cu inima…
   Fii binecuvântată pe cale…
   Te iubesc și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🌹🌹🌹

 7. Telepatia există. Dar nu poate fi percepută ca biologică deoarece este o stare ce ține de spirit și dragoste. O stare spirituală. Intuiția în schimb ține de amândouă. Să nu fie confundată. Eu folosesc telepatia în vise .tot timpul am făcut-o. Dacă informația din vis este de la o ființă plină dă de dragoste vei ști deoarece inclusiv dragostea este transmisă prin telepatie.

 8. Un subiect foarte interesant! Foarte frumos, foarte interesant, modul de abordare! Felicitări, succes în continuare! 💕💓💖

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here