Aboneaza-te la TOP OPT… daca e
Urmareste-ma si pe Canalul Secundar –
Cumpara jocuri sa ma sustii –
Eventual un like pe facebook –
———————————————————————————————
———————————————————————————————

———————————————————————————————
———————————————————————————————

iti urez o zi excelenta

Facebook Comments

48 COMENTARII

 1. Esti super, imi plac toate filmuletele tale si felul cum le prezinti! As vrea sa faci mai multe, mai des si mai lungi 🙂

 2. Ador subiectul asta.Daca mai ai material,ar fi super daca ai face si o a doua parte.(vezi,am folosit,,daca” si ,,ar fi super” ca sa te manipulez)

 3. Cum a manipulat Borgia în Italia dând vina pe mâna lui dreaptă aşa a făcut şi Alexandru Lăpuşneanu. Manipulare în opere de literatura super interesant :).

  • @naly202 Azi suntem mai îndoctrinati prin divizarea societății in mod voit prin youtube, Facebook, mass media, Radio samd .

  • @Geto Dac naah acuma poti sa fii mult mai smecher daca stii sa te folosesti de atata informatie libera, numai noi suntem asa mai prostuti si nu stim sa folosim internetu la capacitate maxima sau a invata ceva

  • @cautare pvp Ai grija ca știrile false sa nu le asimilezi fiind adevăruri, iar adevărurile sa le percepi ca stiri false ,atunci informatia este cea care dictează si foloseste unor stăpâni .

 4. Fără îndoială unul dintre cele mai bune videoclipuri făcute de tine , ce ar fi să mai faci unul tot în tema asta , nu te ai gândit la varianta asta ? ((:

 5. Ceva interesant, poate cel mai interesant subiect dezbătut pana acum pe care l-am văzut, vorbesc din punct de vedere personal. Felicitări!

 6. „O strategie care, din pacate, a prins foarte bine la COPII SI TINERI. MEDIA A CONVINS LA UN MOMENT DAT CA SA FII PROST VULGAR SI NEEDUCAT INSEAMNA SA FII COOL.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here