Ești cu adevărat împuternicit, liber și suveran, când ai conștientizat și te-ai eliberat de orice contract, acord, atașament față de oricine și orice te ține legat prin corpul energetic, mental, material, emoțional, spiritual.

Până atunci vei trece prin diferite experiențe mai puțin sau mai mult dureroase(totul pentru binele tău cel mai înalt)și care te vor împinge, te vor pune față în față cu toate aspectele tale care sunt în dezechilibru.

Te vei întoarce din nou și din nou la tine, în interiorul tău, să îți aduci liniștea, armonia,calmul, de unde vei putea lua cele mai înțelepte decizii. În momentul în care ai ajuns să simți, să te lași condus doar de aceasta înțelepciune a inimii, când ai atins acel nivel înalt de cunoaștere a ta ca ființă, care a ales să crească, să simtă, să evolueze ca suflet în aceasta întrupare, te vei putea elibera și vindeca, binecuvântând Întregul și Nimicul.

Ai ajuns in punctul zero. Creezi doar cu Iubire și dintr- o Conștiința înaltă, simțind cum toți suntem Unul și conștient de puterea lui Eu Sunt.

Nimeni și nimic nu ne este superior sau inferior nouă,f iecare se situează pe nivelul său de cunoaștere. Suntem creați din aceasta energie a Iubirii, pentru asta suntem Aici, să manifestăm iubirea și să mulțumim Divinității cu recunoștință profundă pentru acest sacru dar pe care l-am primit..însăși Viața. Binecuvântări divine, suflete luminoase! Sursa: Floarea Vieții

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here