Acest videoclip este destinat oamenilor care cred că niciodată nu or să trăiască viața pe care și-o doresc…celor care cred că nu au șansă, că nu au noroc și că toate sunt împotriva lor.

Dacă ai suficientă răbdare, te invit să urmărești tot video-ul pentru că vei afla lucruri interesante.

Gândirea negativă este întâlnită la foarte mulți oameni. Odinioară am avut și eu această mentalitate. În acele vremuri gândeam că întreaga lume este împotriva mea, că lucrurile nu vor fi niciodată în favoarea mea. Dar este un proces de durată…ca să îți reconstruiești un drum corect cu o mentalitate pozitivă.

De îndată ce ne trezim primul lucru pe care ar trebui să-l realizăm:ne facem patul și mulțumim pentru această nouă zi…pentru că astfel îți poți crește frecvența. Învățați acest obicei de a vă ridica vibrația.

Pentru toți acei oameni care simt că nimic nu funcționează în viața lor….vor trebui să învețe cum să devină cei mai buni prieteni ai lor.

Dimineața afirmă acest lucruri: „atrag lecții, evenimente și oameni care mă vor sprijini în demersul meu către o viață împlinită”; „totul va funcționa pentru mine astăzi”; „întregul univers lucrează în favoarea mea”. Trebuie să fim mereu recunoscători pentru că este o nouă zi. De multe ori credem că problemele noastre sunt mai mari decât problemele altora.

De multe ori gândim greșit că nu ne va ieși ceea ce ne-am propus. De multe ori gândim greșit că a fi fericit este un obiectiv greu de atins.

Sunt aici pentru a vă reaminti că trebuie să învățăm cum să devenim cel mai bun prieten al nostru.Vreau să ai încredere în sincronicități.
 

În viața fiecăruia există anotimpuri…cu urcuși și coborâșuri. Și eu am fost în situația de a renunța de foarte multe ori…dar într-un anumit punct mi-am spus că Universul mă v-a ajuta. Am crezut în acel punct al vieții mele că totul va funcționa! Că voi fi ghidat unde trebuie să fiu și să înâlnesc oamenii de care am nevoie.

Trebuie să ajungem să fim în concordanță cu cine suntem cu adevărat…căci atunci când ești aliniat cu cine ești tu cu adevărat, toate vor începe să apară sub formă de sincronicități și acolo unde înainte păreau ziduri…noi uși vor începe să se deschidă.

Sunt în jurul nostru o mulțime de oameni fenomenali, dar care se îndoiesc de valoarea lor și care își repetă permanent: „eu nu sunt sigur dacă pot să reușesc în vremurile de astăzi, pentru că există atât de multă concurență!”. Însă tot ce trebuie să faci este să-ți dai seama că nimeni nu este ca tine….unicitatea ta este puterea ta!
 

Tot ce trebuie să faci este să înveți să fii autentic și în fiecare zi îmi dau seama de asta….că într-o lume plină de clone alege să fii original. Autenticitatea trebuie să fie biletul nostru câștigător în viață. Lăsați-mă să repet: „Autenticitatea trebuie să fie biletul nostru câștigător în viață!”.

Societatea nu vrea asta pentru tine și pentru mine, deoarece societatea ne-a dat un scenariu care spunea așa: „lucrează doar pentru tot restul vieții tale, retrage-te la pensie și apoi mori!”.

Multă lume se simte vinovată când va auzi această afirmație: „voi face ceea ce mă face fericit în fiecare zi!”. Mulți vor spune: bine-bine…cum Dumnezeu să faci în fiecare zi ceea ce te face fericit? Este practic imposibil! Viața este grea și trebuie să muncești din greu ca să supraviețuiești!”. Vedeți…așa gândesc majoritatea….

Dar trebuie să-ți găsești calea. Ai încredere în tine când lumea nu are încredere în tine, când prietenii din jurul tău se îndoiesc că înveți să ai încredere în tine….dar te asigur că Universul dezvăluie secretele sale celor care îndrăznesc să-și urmeze inima.

Vă invit să vă abonați la canalul meu Youtube și să lăsați un comentariu sub acest video.

Vă iubesc și vă doresc o zi plină…plină de pace!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here