„Sufletele bătrâne nu vor să aibă o relație doar pentru a avea un partener, au nevoie de o dragoste pentru a crește împreună. Sunt suflete care au trăit multe experiențe anterioare și de aceea vor să folosească această întrupare pe Pământ pentru a evolua, nu le place să piardă timpul.

AU UN SCOP DE VIAȚĂ MAI MARE

Sufletele bătrâne vin în această lume cu un scop, o misiune și de multe ori cred că o iubire i-ar putea distrage de la îndeplinirea acestei sarcini. Înainte de a căuta dragostea în cuplu, ei își acordă prioritate evoluției personale și înțelegerii misiunii lor de viață.

Deoarece o iubire necesită multă atenție și dăruire, ei ajung să lase puțin deoparte relațiile de dragoste mai banale. Cu excepția cazului în care este tovarășul ideal pe drum, complementar și legat de scopul de manifestat.În acest caz, întâlnirea are loc prin alchimie divină.

NU LE PLAC ÎNTÂLNIRILE MODERNE

Sufletele vechi nu se adaptează bine la întâlnirile convenționale. Pentru ei, toate acestea sunt foarte superficiale. Le plac întâlnirile adevărate, oamenii care se cunosc profund, se arată, se conectează cu sufletul lor și au energii similare. Ei privesc sexul ca pe un act sacru.

Din păcate, aceste tipuri de întâlniri sunt rare în zilele noastre. Oamenii vorbesc adesea prin aplicații, platforme de întâlniri, iar acest lucru nu face pe plac sufletelor bătrâne și crește dificultatea de a găsi dragoste, chiar dacă știu că ceea ce trebuie să fie, va fi.

NU LE PLACE „JOACA” superficială

Vechea poveste a ego-ului: „Voi aștepta să mă suni. nu voi suna” sau „Mă voi preface că nu mă interesează” este ceva ce sufletelor bătrâne chiar nu le place.

Nu suportă personaje întruchipătoare, sunt foarte sensibili și adevărați, nu le place postura, sunt fermecători cu dorința de a face plăcere, sunt transparenți, direcți, cu sufletul deschis și asta sperie o mulțime de oameni.

SUNT EXIGENTE

Sufletele bătrâne nu se întâlnesc cu oricine, doar pentru a avea companie sau pentru a umple golurile. Dacă cred că persoana nu merită, nici măcar nu se deranjează.

Mulți oameni ajung să spună că sunt „prea pretențioși”, dar adevărul este că sufletele bătrâne vor ca cineva să-și împărtășească viața. Fiind predate și în echilibru pentru dragostea de sine, așteaptă sinergia aceleiași predări. Ei decid să parieze pe cineva foarte special pe care să-l aibă alături, altfel preferă să fie singuri.

AU MULTE RĂNI EMOȚIONALE VECHI

Sufletele bătrâne au răni emoționale din această și din alte vieți. În mod normal, aceste suflete sunt întărite odată cu experiența, dar nu găsesc o viață ușoară în această întrupare, au multe provocări de depășit, unele foarte dureroase.

De aceea sunt foarte atenți, deoarece nu vor să sufere din nou. Și onorează însoțirea reciprocă a cine știe prin ce trece fiecare și ce înseamnă.Pentru a avea o relație cu cineva, trebuie să simtă că persoana este suficient de matură pentru a-și înțelege calea și evoluția.

VOR UN PARTENER ANGAJAT

Sufletele bătrâne au nevoie de un partener care vrea să fie lângă ei, care să le respecte și să le înțeleagă. Nu pot fi alături de oameni care înșală, posedă, împovără sau limitează.Ei înțeleg relația doar din libertate, SI IUBIRE.

Ei știu că o relație poate merge înainte doar dacă există o comunicare adevărată din inimă, o înțelegere pură între ei, dăruire și onestitate.

Dacă partenerul său nu însoțește în ritmul sau rezonează cu propria sa frecvență vibrațională după ce încearcă să servească drept stimul pentru creșterea celuilalt, ei detectează când este momentul uzurii infructuoase și decid să-și ia zborul singur eliberând și onorând legătura a tot ceea ce este împărtășit respectând momentul evolutiv personal. Sursa: Gabriella Cruz

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here