9 secrete despre tuns, pe care nu ti le spune nimeni

Facebook Comments

21 COMENTARII

  1. Îmi place foarte mult acest canal, e cel mai minunat pentru mine.
    Puteți sa faceți ceva de genul :”Minte dacă :…..”

  2. Chiar am o problema destul de mare, cel mult pentru mine, mereu nu îmi pot explica ce am de spus, ma bâlbâi si des uit ce am spus sau ce am de făcut va rog mult sa faceți un video 📼 de gen „Cum sa vorbești CORECT când ești în prezența multora persoane”. Și „Cum sa faci ca să nu îți uiți propriile gânduri”. O sa ma ajutați destul de mult, mulțumesc mult ❤️

    • Pentru a vorbi corect fă niște exerciții de dicție sau repetă de mai multe ori ce ai de spus dacă este vorba despre un discurs. Dacă uiți ce ai de zis poți să scri notițe pe o foaie sau ia ceva pt memorie. Dacă nu poți să îți găsești cuvintele și îți este greu să te exprimi încearcă să fi mai sigur/ă pe tine. Nu cred că am fost de ajutor dar mi-am dat și eu cu părerea că e carantină și nu am altceva de făcut.

  3. Bine punctat ,parul se tunde la frizerie ,coafor si nu de amatori !!Trecatorii nu-si intorc capul sau capetele si nu „capurile „,atentie la gramatica si acordurile ei ,in rest totul adevarat !!Multam fain ptr video-ul postat pe youtube !!

    • Eu una am invatat sa ma tund singura,sa ma vopsesc.Am facut un curs la Bruxelles pt ca ma saturasem sa dau atatia bani,pt ca nu toti care sunt asa zisi specialisti cunosc bine ceea ce fac.Mare dreptate are domnul Iulian Neculai,cel mai bun hairstilist,chimist etc.. Am invatat foarte multe din videoclipurile sale,ale lui Sorin Stratulat si ale fermecatoarei Dorina Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here