Steve Jobs

Steve Jobs a fost unul dintre cei mai respectati antreprenori si inventatori ai timpului sau. In 1976, impreuna cu prietenul sau Steve Wozniak, au fondat bine-cunoscutul Apple.

In garajul parintilor sai, ei au creat primul Apple I, urmat apoi, de Apple II, care a fost vandut intr-un numar de 2 milioane de unitati in intreaga lume, aducandu-i lui Steve Jobs faima si bogatie.

In timp ce Apple crestea, Steve l-a adus pe John Sculley, un CEO mult mai experimentat sa conduca Compania. In mod ironic, in 1985, dupa o lupta apriga si lunga cu Sculley, Jobs a fost dat afara din propria sa firma.

In acest timp el a pus bazele unor noi companii NeXT si Pixar. Pixar a creat primul film de animatie pe calculator, Toy Story, cu un succes imens.

Apple a cumparat NeXT, 12 ani mai tarziu, iar Steve Jobs s-a intors ca sef al Companiei. Sub conducerea sa, Apple are un succes extraordinar, lansand pe piata iMac, iPod-ul, iPhone, iPad-ul, devenind astfel compania cea mai valoroasa din lume.

Din nefericire pentru lumea noastra, in 2003 Steve Jobs a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer pancreatic. Urmatorii ani i-a petrecut luptand cu boala si suferind foarte multe spitalizari. La vrsta de 56 ani, pe data de 5 Octombrie 2011, Maestrul tehnologiei Steve Jobs se stinge din viata la domiciliul sau din Palo Alto.

Forta pasiunii sale a revolutionat 6 industrii: telefoane, muzica, filme animate, computere, tablete si publicatii digitale.

Mai jos depunem 11 dintre cele mai inspirate citate ale lui Steve Jobs, care iti vor da un avant in a trai viata visurilor tale.

11 Citate Care Te Indeamna Sa-ti Urmezi Inima Si Intuitia

„Nu lăsați zgomotul opiniei altora să vă inabuse propria voce interioară.”

Steve Jobs Foto

„Fiind cel mai bogat om din cimitir nu contează pentru mine. Mergând la culcare noaptea spunând că am făcut ceva minunat … asta contează pentru mine .”

Steve Jobs Citate

„Creativitatea doar conecteaza lucrurile.”

„Aveți curajul să vă urmați inima și intuiția. Ele știu cumva ce vrei cu adevărat să devii. in rest totul este secundar.”

Steve Jobs 33

„Nu puteți conecta punctele privind inainte; le puteți conecta numai în căutand înapoi. Deci, trebuie să ai încredere că punctele se vor conecta cumva în viitorul tău. „

„Uneori când inovați, faceți greșeli. Cel mai bine este să le recunoașteți rapid și să continuati sa îmbunătățiți celelalte inovații.”

„Simplul poate fi mai greu decât complexul: Trebuie să muncești din greu pentru a-ți face gândirea clara , pentru a executa simplul. Dar merită în sfârșit că, odată ce ajungi acolo, poți muta munții.”

„Timpul tău este limitat, deci nu-l pierde trăind viața altcuiva.”

Steve Jobs Maestrul

„Fii un criteriu de calitate. Unii oameni nu sunt obișnuiți cu un mediu în care se așteaptă o excelență.”

„Amintirea că vei muri este cea mai bună cale pe care o cunosc pentru a evita capcana gândirii că ai ceva de pierdut. tu esti deja gol. Nu există nici un motiv să nu-ti urmezi inima .”

“Vrei sa vinzi zahar pentru tot restul vietii tale sau mi te alaturi mie si mergem impreuna sa schimbam lumea?”

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here