Spune Multumesc Pentru Toate Din Viata Ta

Nimic nu poate fi mai important decât să trăiești cu adevărat o viață plină de magie și abundență și asta o poți realiza învățând să apreciezi și să ai recunoștință pentru tot.

Spune „Multumesc” Pentru Toate Din Viata Ta – Video Motivational. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com; Muzica: Triumphal – AShamaluevMusic. Link:https://www.ashamaluevmusic.com

Transcrierea Video-ului – Spune „Mulțumesc” Pentru Toate Din Viața Ta – Video Motivațional

Învață să spui zilnic: mulțumesc pentru înțelegerea din viața mea, mulțumesc pentru înțelepciune, mulțumesc pentru dragoste, mulțumesc pentru bunătate, mulțumesc pentru pace, mulțumesc pentru prosperitate.

Mulțumește în avans pentru ceeea ce este deja al tău.

Așa îmi trăiesc eu viața. Spune „mulțumesc” în avans, pentru ceea ce este deja al tău.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.

Mulțumesc pentru această zi. Mulțumesc pentru fiecare moment care a condus către această zi.

Mulțumesc pentru vremurile grele, căci ele mă ajută să apreciez vremurile bune.

Mulțumesc pentru lecțiile din viața mea, căci ele sunt necesare pentru dezvoltarea mea. Mulțumesc pentru ochii care mă ajută să privesc miracolele de astăzi și de mâine.

Mulțumesc pentru toate binecuvântările mele. Mulțumesc pentru spiritul meu. Mulțumesc pentru tăria mea. Mulțumesc pentru curajul de a trece cu bine prin vremurile de încercare.

Mulțumesc oamenilor din viața mea, celor pe care îi iubesc și celor de la care am învățat și învăț.

Mulțumesc pentru toate acestea. Mulțumesc.

„Mulțumesc”…Este Cheia care deschide ușa către bucurie și fericire. Este cheie care descuie totul pentru ceea ce noi căutăm în viață. Gândește-te…Nu contează ce tu dorești! Vrei sănătate, bani, dragoste, vrei să ajuți pe alții?

Toți căutăm fericirea și mulțumirea! Și adevărul este că putem avea acestea dacă avem credință și suntem fermi!

Trebuie doar să te liniștești și să rămâi puțin singur, departe de zgomotul vieții și să găsești lucrurile pentru care poți să mulțumești. Sunt convins că poți găsi enorm de multe.

Mulțumește pentru hrană de pe masa ta. Mulțumește pentru aerul pe care îl respiri. Mulțumește pentru Viața din corpul tău.

Mulțumește pentru oportunitățile din viața ta. Mulțumește pentru scopurile și visurile din viața ta și luptă ca să le materializezi.

Mulțumește pentru tăria mentală care ți-a fost dată ca să supraviețuiești vremurilor de încercare.

Fii recunoscator pentru mâinile și picioarele tale, căci mulți nu sunt atât de binecuvântați, mulțumește pentru vederea ta și ochii tăi, căci mulți nu se bucură de lumină, fii recunoscător pentru auzul tău, căci mulți nu au această bucurie.

Fii recunoscător pentru persoana care a avut un impact benefic în viața ta și dorește-ți ca tu să fii la rândul tău, o persoană care influențează și ajută altă persoană.

Mulțumește pentru experiența vieții tale în acest segment de timp, în acest Univers magic. Te asigur că dacă vei caută miracolele din jurul tău, vei găsi o mulțime.

Sunt lucruri și ocazii nelimitate pentru a fi recunoscători. Deschide-ți doar ochii, mintea și sufletul.

Mulțumesc pentru această zi, nu contează ce îmi va aduce, că este o provocare care mă va ajuta să cresc și să mă dezvolt, o lecție care mă va învăța ce înseamnă răbdarea, ori că poate fi o neașteptată binecuvântare sau o bucurie. Nu contează ce aduce ziua căci eu spun: „Mulțumesc!”

Toată viața și tot ce mă înconjoară este energie și eu știu că sunt mai mult decât corpul meu fizic.

Mulțumesc pentru capacitatea mea de a iubi. Eu dăruiesc dragostea mea și bunătatea mea celorlalți fără a aștepta nimic în schimb.

Mulțumesc pentru abilitatea mea de atrage numai lucrurile și oamenii care sunt în armonie numai cu ceea ce am nevoie în viața mea.

Mulțumesc din suflet pentru această zi și pentru tot ce aduce ea.

Multumesc.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here