@leoburtisanoficial

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, sosia Vioricăi Dăncilă, Irene Boclincă, are, din nou, un moment de excepție. ”Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!”, a spus aceasta.
➠ Acum, ai toate episoadele INTEGRALE din iUmor, pe Youtube. Abonează-te:

#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru:
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
➠ Site:
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, pe AntenaPlay:
➠ Facebook:
➠ Instagram:

YouTube network: Antena TV Group

40 COMENTARII

    • Dio Dio statistica făcută de cine? De barbati frustrați, evident. Caută și documentează-te mai mai înainte de a arunca aiurea idei. Mai citește o istorie, ceva

    • Dio Dio te-ai gândit ca femeile nu ai avut ocazia sa sa promoveze in acest domeniu din cauza societății patriarhale in care trăim? Nu ne-am putut și nu ne putem promova in multe domenii din cauza acestor idei moștenite din moși strămoși. In fine, eu m-am oprit aici. Fiecare cu propria-i idee. Seara faina.

    • Eu cred ca sunt ale ei, pentru ca de la inceput a venit cu textul ei… asa ca este o mare actrita intai a republicii moldova, sa speram ca va devenii la fel de cunosta si in Romania.

  1. Regizorul emisiunii chiar e rau intentionat: cum rosteste cate un concurent un cuvant mai complicat, cum camera se fixeaza pe Cheloo…

  2. „Poate nu mai sunt ce am fost, dar sigur nu mai sunt.” O încheiere tristă despre viața unui actor după moartea unui personaj… Irena nu trebuie să dispară din vizorul publicului… ar fi păcat de un asemena talent!

  3. Bai… deci femeia asta… dupa toate jegurile pe care le-ati pus pe scena aia, inaintea ei trebuia, nu sa dezinfectati scena, sa construiti una noua! ABSOLUT GENIALA FEMEIE!!! Merita vreo 4 premii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here