Somnul ne ocupă o treime din viață și este singura ușa naturală către subconștient. De ce este somnul inteligent o cheie de împlinire a dorințelor? Înțelegerea pe care o vom dobândi asupra somnului ascultând acest episod, ne va face ca, noapte de noapte, să purcedem spre el ca spre o întâlnire cu ființa iubită. Subconștientul nu doarme niciodată. Somnul este poarta prin care mintea conștientă trece pentru a se uni în creație cu subconștientul. În somn, omul imprimă (impregnează) subconștientul cu propria sa concepție de sine procedând astfel la construirea realității din lumea sa concretă. Află de ce somnul și rugăciunea se află în uniune creativă, energiile masculine și feminine, devin același trup.
#misterelecreierului #misterelesufletului #nustiaiasta

LINK PENTRU DONAȚII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

Despre Muzică: Intro: www.purple-planet.com

ALTE VIDEOCLIPURI RECOMANDATE

SECRETUL EMOȚIILOR ȘI CHEIA ÎMPLINIRII DORINȚELOR

SINGURĂTATEA | ȘANSA MINȚII DE A STA DE VORBĂ CU SUFLETUL

MISTERELE SUFLETULUI

MISTERELE CREIERULUI | Toate Episoadele

VINDECAREA CU AJUTORUL SUNETELOR SACRE

FII SUVERAN | CHEIA TREZIRII SPIRITUALE

SECRETELE CELOR 12 LEGI SPIRITUALE ALE UNIVERSULUI

ȘTIINȚA ȘI ARTA RECUNOȘTINȚEI

MEMORIA, CONȘTIINȚA ȘI PUTEREA TĂMĂDUITĂOARE A APEI

AVEM CREIER, CE FACEM CU EL?

MISTERELE COINCIDENȚELOR

PUTEREA PROFETICĂ A VISELOR

PUTEREA BLESTEMELOR

RECUNOȘTINȚA | CHEIA LEGILOR UNIVERSULUI

ARSENIE BOCA ȘI MISTERUL DIN BUCEGI

INTERPRETAREA SPIRITUALĂ A NUMERELOR

CE ASCUNDE ARHIVA VATICANULUI

CROMOTERAPIA | ARTA VINDECĂRII PRIN PUTEREA CULORILOR

RESPIRIENII | OAMENII CARE NU MĂNÂNCĂ NICIODATĂ

ELIMINĂ ENERGIILE NEGATIVE DIN CASA ȘI DIN VIAȚA TA

PLACEBO | DOVADA EXISTENȚEI LUI DUMNEZEU ?

FORȚA IMAGINAȚIEI | LEGE ȘI FĂGĂDUINȚĂ DIVINĂ

ADEVĂRURI GREU DE SUPORTAT

POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ

CALEA FĂRĂ EFORT A MATERIALIZĂRII DORINȚELOR

Facebook Comments

33 COMENTARII

 1. Mulțumesc din suflet pentru acest videoclip…pt că…mi se pare că am trăit live…un somn inteligent…
  Am alunecat ușor în…somn…ascultând foarte…profund…vocea minunată…gândindu-mă că…ceea ce îmi doresc cel mai mult în viață, este să mă întâlnesc cu Dumnezeu…
  M-am trezit brusc din…,,somn”…sunt în prezența lui Dumnezeu…
  Atât de simplu…
  O zi magică și vouă…
  Namaste!

  • @ana pop Draga Ana,
   C am greu sa aduci Raiul pe Pamint daca nu l intelegi. Totul consta in a descoperi Adevarul in Interiorul Tau, restul va veni de la Sine.
   Asta urez Tuturor

  • @ana pop Toata Calea se rezuma in a Fi Constient de Tot ce apare in Minte si Corp si sa Fi un Simplu Martor a Tot ceea ce se Manifesta pt Tine. Nu treb sa urmezi pe nici un Guru, Maestru, Preot, etc.
   Tot ce avem nevoie se afla in Interiorul Nostru ca Fiinta, doar ai Incredere in Tot ceea ce Crezi si intr-o Zi, Adevarul despre Cine Esti se va dezvalui. Cu drag

 2. Namaste ! Recunostinta maxima pentru aceste informatii extrem de pretioase . Va multumesc mult tuturor mesagerilor acestui videoclip ! O duminica binecuvântată ! Va iubesc !

  • Mulțumim cu recunoștință…
   Binecuvântări infinite…
   Te iubesc necondiționat și te îmbrățișez cu inima plină de Lumina Iubirii!
   🙏🏻🤗💖🌹🌹🌹

 3. Mulțumiri Infinite Vouă, Iubiți Mei ! Bunul DUMNEZEU Să Vă Binecuvânteze, Vă Dorim O Seară Cu Pace În Suflet Și O Noapte Binecuvântată Alături De Cei Dragi Vouă! Doamne Ajută Tuturor.

 4. Mulțumesc tare mult suflet drag,fiecare zi incepe cu vocea ta caldă,fii binecuvântat cu iubire ,lumină și multă multă intelepciune,sufletul meu binecuvânteaza sufletul tau.

 5. Poate vi se pare ca exagerez…. Dar mi se par geniale informațiile! Personal, rezonez cu acest tip de abordare a vieții, al omului…. Genial! Mulțumim!
  Ascult, reascult și…. Ma bucur enorm!
  Vă mulțumesc!

 6. Bună seara, multumesc frumos ❤️🙏🤗 de când am citit cartea ( puterea prezentului) am schimbat multe în interiorul meu.. plus multe alte cărți sau documentare, seminare, Reiki, workshop-uri etc. Mai ales materialele dumneavoastră pe care am inceput sa le urmăresc de anul trecut când am intrat în carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here