Subscribe to Cat Music Channel:
Download or stream:

Cat Music is the main player in the Romanian music industry, representing some of the most influential and successful artists from Romania, for the past 20 years. Cat Music's portfolio includes phenomenal bands and artists, who wrote and keep on writing the music history in Romania.

Cat Music Online: 

Facebook Comments

95 COMENTARII

 1. 2017! „De ce sa mai stau?
  N-am nici un motiv
  Ma simt inutil, n-am nimic din ce vreau
  M-a cautat norocul, dar nu stia unde stau”

 2. Îmi aduc aminte in 2010 cand încercam să-mi eliberez vreo 5 MB pe telefon sa pot sa iau de la prieteni melodia prin Bluetooth…ce vremuri… 😒😔
  UPDATE – carantina 9 Aprilie 2020 – wow 1100 de aprecieri
  telefonul de care zic este Nokia 2630, avea bluetooth și un total de 10-15mb memorie interna și fără slot pentru card :)) Am șters multe poze și amintiri pentru a lua in 2010 melodia care acum e pe YouTube încă … dar amintirile nu 🙁 ce sacrificii am făcut pentru tine Smiley!!

 3. Un mic detaliu, pe care nu știu câți l-au observat…când Cheloo pleacă cu banii, de la fraieri, încep să zâmbească, sunt relaxați, nimic nu s-a întâmplat…
  la fel ne-o face Guvernul….fraierii de rând. Deasta suntem aici, ca neam, nație…domină prostia și ideea de ” trecem peste, ne descurcăm noi”…pune mâna pe topor, român prost și ia atitudine!!! Au murit fraierii degeaba, pentru nația asta…atâta lipsă de respect pentru sângele vărsat….

  • Și dacă cineva chiar ar face asta, câți ar ieși sa-l susțină? Nu oare ar comenta oamenii ceva de genul “vai ce om nebun , ce barbar, trebuie închis” ?! Când spui ceva, fii pregătit ca tu întâi sa faci acel lucru, toți putem zice dar aproape niciunul din noi nu putem face..

  • Direct Din Casă da dar poate semnifica și faptul ca nu avem ce face aveau pistolul la tâmpla nu cred ca se va mai întâmpla ceva la fel ca la mineriadele din 90 și 99

  • domnul meu eu iti inteleg credinta asta in faptul ca putem schimba si e adevarat, chiar putem schimba, puterea e in oameni, ei, politicieni fiind, in teorie n ar trebui sa fie decat persoane care reprezinta interesele poporului, dar ce te faci in momentul in care oamenii uita ca puterea e in ei, si nu in politicieni, ce te faci cand oamenii se lasa prada conceptului”ei conduc, ei au puterea” ei bine ei(politicienii) intotdeauna vor fi nimic fara noi, dar romanu’ e fraier, nu prea stie multe, si Cheloo zicea”suntem foarte prosti cand zicem ei, mai incercam”

  • @HIP-HOPeratie idea e asa. Din fiecare generatie, lumea tine minte numai muzica buna, in fiecare generatie sunt tone de melodii proaste, dar lumea uita de ele si in memorie raman melodiile bune. De asta toata lumea are impresia ca inainte era doar muzica buna, si exact asa o sa se zica si de muzica de acum, pentru ca toti o sa uitam cu timpul de prostiile pe care le auzim si ramanem doar cu muzica de calitate in minte.

 4. “Gândesc la rece când inima fierbe.. Sunt un intrus în propria mea lume, mă simt exclus
  Plec departe..”
  Exact pe sufletul meu versurile acestea🎖

 5. Acel moment când fredonai melodia când erai mic dar nu înțelegeai despre ce e vorba dar acum o simți ca pe o dedicație

 6. Depresia prin ochii lui Smiley si constientizarea dura a lucrurilor prin vocea interioara a lui Cheloo. Artisti. Ating sufletul. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here