În momentul în care îți vei urma scopul abia atunci vei fi cu adevărat fericit.

O mulțime de oameni uneori se întreabă de ce nu-și pot găsi scopul.

O mulțime de oameni se simt pierduți în această lume. O mulțime de oameni se simt blocați în această viață. Dar sunt aici pentru a-ți reaminti că trebuie să îți iubești viața.

Sunt aici pentru a-ți reaminti că poți trăi cea mai bună viață, dar în primul rând încetează să mai faci ceea ce nu te servește pentru dezvoltarea ta și evoluția ta.

Trebuie să renunți la ce nu te mai servește pentru a face loc a ceea ce te inspiră. Nu trebuie să te mulțumești cu o viață mediocră. Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, trebuie să faci o schimbare în rutina ta
zilnică.

Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, trebuie să-ți descoperi adevăratul scop pentru care ești aici în această călătorie numită viață. Căci dacă nu-ți cunoști scopul te vei simți blocat în această viață, te vei simți pierdut, plictisit.

Permiteți-mi să-ți spun că nu ești singurul care se simte blocat în această viață. Chiar acum există milioane, sute de milioane de oameni care se simt
blocați în viață, care se simt pierduți, care se simt plictisiți, care nu știu ce să facă cu viața lor.

Toată lumea ar trebui să-și descopere adevăratul scop. Căci viața are un scop superior și totul este legat de felul în care te simți, totul este legat de emoțiile tale, căci emoțiile îți vor indica dacă te afli în locul potrivit sau te afli în locul nepotrivit.

Căci dacă te simțiți entuziasmat și fericit în fiecare zi cu ceea ce faci te asigur că acela poate fi scopul vieții tale. Trebuie să faci mai mult din ceea ce te face fericit și nu trebuie să ai un sentiment de jenă sau să te simți vinovat pentru acest aspect.

Nu mai face lucruri care te împing apoi să te urăști după aceea, nu mai face lucruri care te împing apoi apoi să-ți smulgi părul din cap. Nu mai face lucruri care îți întunecă sufletul dar îndreaptă-te către lucruri care îți dau viață.

Eu mi-am descoperit pasiunea când am început să inspir sute de oameni, mii de oameni și am descoperit că ceea ce fac nu este în zadar. Videoclipurile mele sunt tot mai apreciate, și asta se întâmplă când îți decoperi scopul vieții.

Dacă nu-ți cunoști scopul vieții, dacă te simți pierdut și confuz lasă-mă să-ți spun că nu există nicio scurtătură în această viața. Căci viața este precum un maraton. Nu te lăsa păcălit de aparențe căci nu există
succes peste noapte.

Ca să-ți menții zi de zi frecvența crescută, vibrația crescută…păi acesta este un întreg proces de durată care presupune să fii implicat permanent și acest proces nu este întotdeauna plin de farmec.

Există și urcușuri și coborâșuri. Și puncte maxime și puncte minime. Iar atunci când vorbim despre găsirea scopului nostru în viață trebuie să înțelegem că trebuie depus efort în această viață.

Viața bună și ordonată necesită efort
uri….și pentru asta trebuie să pășești într-o acțiune radicală . Căci dacă nu-ți pasă de viața ta altcineva nu o s-o facă în locul tău.

Dacă te simți plictisit acum, blocat, pierdut și nu-ți știi scopul amintește-ți că trebuie să înveți să fii precum un elev în fiecare zi și nu contează vârsta.

Citește mult mai mult. Lărgește-ți mintea! Învață de la oameni care sunt deja cu multe realizări notabile în viață.

O mulțime de oameni se blochează singuri în această viață pentru că ei sunt incapabili să se adapteze. Căci vezi tu, în Natură, nu cel care este cel mai puternic supraviețuiește, ci cel care este capabil să se adapteze.

Ca să-ți descoperi adevăratul scop al vieții trebuie sa ai o atitudine mai bună fata de viață. Căci atitudinea pe care o ai față de viață este aceeași atitudine pe care o primești înapoi de la viață.

Asta este cu atitudinea față de viață: îți urăști viața, atunci să nu te mai miri de viața pe care o ai. Dar dacă îți iubești viața și simți că ești aici pentru a evolua, viața te va ajuta să evoluezi.

Este energia și vibrația din interiorul tău. Este energia și vibrația din jurul așa că trebuie să fii atent și la oamenii cu care te însoțești, căci din păcate sunt și oameni care vor să te doboare. Însoțește-te și învață de la oamenii care vor să te ridice sau de la cei de la care ai ce învăța ca să te ridici.

Din când în când alocă-ți timp și ascultă-ți vocea interioară, căci acolo în profunzime poți descoperi cine ești cu adevărat.

O mulțime de oameni nu-și cunosc scopul pentru că sunt
concentrați doar pe ei înșiși. Dar totul în această lume funcționează într-o relație simbiotică.

Trebuie să înveți să oferi valoare celor din jur și acest lucru te va ajuta să-ți descoperi scopul în viață. Trebuie să înțelegi că scopul tău în viață nu este doar despre tine, ci despre contribuția pe care o aduci societății.

Trebui să înveți să fii producător în loc fii doar un consumator.

Amintește-ți să te concentrezi pe lucruri și aspecte care te inspiră cu adevărat. Ascultă muzică care te inspiră, citește cărți care te inspiră, hrănește-te sănătos. Fii în preajma oamenilor care te inspiră dacă vrei să continui să avansezi în viață.

Dacă viața te va doborî nu te concentra asupra căderii, concentrează-te pe revenirea ta. Nu spun că este ușor! Nu este ușor căci dacă ar fi fost ușor toată lumea ar fii fericită.

Amintește-ți să faci mai mult din ceea ce te face fericit și pentru acest aspect să nu te simți vinovat.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here